Afaceristul Marian Iancu a depus la Parchet o plângere împotriva judecătoarei Camelia Bogdan

Afaceristul Marian Iancu a depus la Parchet o plângere împotriva judecătoarei Camelia Bogdan
Foto: jurnalul.ro

Judecătoarea Camelia Bogdan a fost reclamată la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de afaceristul Marian Iancu, cel care a făcut plângere penală la PICCJ împotriva magistraţilor care l-au trimis ani grei după gratii în dosarele RAFO, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit plângerii penale, depusă în dată de 3 aprilie 2015 la PICCJ, afaceristul îi reclama pe judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihai Mihalcea de la Curtea de Apel Bucureşti de constituirea unui grup infracţional organizat.

Mai exact, Marian Iancu îi acuză pe judecătorii Bogdan şi Mihalcea, dar şi pe procurorul Rădescu de săvârşirea infracţiunilor prevăzute la art.275 alin. 2 (sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri),art. 283 alin. 2 (represiune nedreaptă), art. 297 alin. 1 (abuz în serviciu), art. 280 alin. 2 (cercetare abuzivă), art 367 alin. 1 (constituirea unui grup infracţional organizat) din Noul Cod penal.

Conform plăngerii, cei doi judecători ar fi soluţionat dosarele „RAFO 1″şi „RAFO 2″ aplicându-i afaceristului în cele două dosare 14 ani de închisoare, respectiv 13 ani de închisoare cu executare, Marian reclamând astfel modul în care cei doi judecători l-au executat, fără să aibă parte de o judecată corectă.

Marian Iancu a fost condamnat în dosarul „RAFO 1″ de Camelia Bogdan şi Alexandru Mihai Mihalcea, pentru că la câteva luni să fie judecat în două termene şi condamnat la 13 ani de închisoare în dosarul „RAFO 2″ de un complet condus de acelaşi Alexandru Mihai Mihalcea. Acest lucru s-a petrecut deşi ambele dosare au la bază un rechizitoriu comun şi inculpaţi comuni.

Urmăriți B1TV.ro și pe