Agenți de pază de la cluburile din Centrul Vechi, reținuți pentru că băteau clienții. Zeci de plângeri și dosare penale pe numele agresorilor

Agenți de pază de la cluburile din Centrul Vechi, reținuți pentru că băteau clienții. Zeci de plângeri și dosare penale pe numele agresorilor
Sursa Foto: Flickr.com

Trei agenți de pază care lucrau la două cluburi din Centrul Vechi au fost reținuți, după ce ar fi agresat mai mulți clienți. Se pare că o parte dintre persoanele agresate au avut nevoie de îngrijiri medicale și au depus plângere la Poliție.

Inculpații au primit, luni, ordin de reținere pentru infracțiunea de purtare abuzivă. Potrivit Poliției Capitalei, în perioada iulie 2021 – mai 2022, au fost înregistrate mai multe plângeri din partea clienților care au fost agresați de agenții de pază.

Agenții de pază care băteau clienții

Ulteriori, bărbații au fost identificați, conduși la audieri, iar unul dintre aceștia a fost arestat preventiv. Pentru ceilalți doi, a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei trei ar fi obișnuit să agreseze persoanele care veneau în cluburi. Anchetatorii au declarat, pentru Gândul, că bărbatul arestat preventiv este cunoscut sub numele de „Steroid”, despre care se cunoaște că obișnuia să-i agreseze pe clienții care consumau băuturi alcoolice și deranjau ordinea.

Se pare că bărbatul nu chema Poliția la fața locului, ci îi chema pe clienții băuți afară și îi lovea brutal. În acest sens, „Steroid” ar fi acumulat în jur de zece dosare penale.

Urmăriți B1TV.ro și pe