Un agent de pază al unui club din Botoșani, bătut cu cruzime de trei indivizi

Un agent de pază al unui club din Botoșani, bătut cu cruzime de trei indivizi
Foto: Facebook / Politia Romana

Un agent de pază a unui club din județul Botoșani a fost atacat în mod violent de un grup de tineri în noaptea de sâmbătă spre duminică. Momentul în care bărbatul este agresat fizic de către atacatori a fost filmat de camerele de supraveghere.

Scandalul a pornit după ce bărbatul nu îi lăsase pe doi dintre agresori să intre în interiorul clubului.  Agentul de pază, în vârsta de 45 de ani a fost bătut crunt, cu topoare de un grup de tineri. După agresiune, victima a ajuns la spital unde a primit îngrijiri de urgență.

Victima a fost atacată de trei indivizi

Din imagine se observă  cum agentul de pază coboară în fața clubului împreună cu câțiva tineri, iar  cei care îl însoțeau intră înapoi și fug pe scări. Paznicul rămâne ultimul și este pus la pământ de un bărbat. Victima este atacată de un al doilea bărbat și de al treilea, care are în mână un topor.  De pe scări, cineva încearcă să îi sară în ajutor bărbatului. În cele din urmă, agresorii pleacă doar după ce omul atacat rămâne la pământ.

Ioan Asaftei, medic primar al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani: „A venit la noi un pacient de 44 de ani cu traumatism cranio facial și cerebral prin agresiune. S-au acordat îngrijiri de urgență.

În urma discuțiilor cu anchetatorii, bărbatul atacat a povestit că scandalul ar fi pornit în momentul în care nu ar fi permis accesul în club unor bărbati aflați în stare de ebrietate. Aceștia și-au chemat apoi prieteni ca să îl atace.

Ce spune IPJ Botoșani după scandalul din club

„La data de 17 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat. Din cercetări, a reieșit faptul că un bărbat, de 45 de ani, care asigura paza bunurilor și efectua controlul la punctul de acces în interiorul unui club, ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe fondul unui conflict izbucnit ca urmare a faptului că nu ar fi permis accesul în local unor tineri. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ulterior, ca urmare a rezultatelor expertizei medico-legale, cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, schimbându-se încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor”, a transmis IPJ Botoșani.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani: „Un bărbat de 45 de ani, care efectua controlul de acces într-un club, ar fi fost agresat de mai multe persoane, din cauza faptului că nu ar fi permis accesul în interior unui grup de tineri.

Bărbatul de pază nu a fost internat în urma agresiunii. Poliția face cercetări pentru tentativă de omor și fac căutări pentru a-i  identifica pe agresori.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Rusia: Atacuri în Daghestan. Şase poliţişti şi un preot au fost ucişi (VIDEO)
23:46 - Patru oameni au mai rămas în cursa pentru șefia USR. Cristian Seidler vrea un tandem – el, la conducerea partidului, Elena Lasconi – candidata USR la prezidențiale (VIDEO)
23:14 - IPS Teodosie, sfaturi în căsnicie: Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
22:52 - Botoșani: Accident de muncă o fabrică de lactate. Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare / UPDATE: Toți cei patru au murit. Printre ei e și directorul fabricii
22:33 - De ce-și găsesc fetele tot mai greu iubiți? Jorge: „Băieții zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic!”
21:59 - „A murit ca un câine”. Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e disperată, după ce a aflat că pedeapsa acestuia cu închisoarea a fost anulată: „Nu mai rezist, nu mai suport”
21:26 - Connect-R, dezvăluiri emoționante despre părinții săi: Mama vinde și acum ziare la tarabă. Tata este un copil și așa a rămas toată viața
21:05 - Irina Columbeanu are planuri mari. În ce țară din Europa își dorește să studieze: „Vreau să merg la o școală de medicină. Sunt foarte pasionată de acest subiect”
20:41 - Ca-n filmele de comedie: Cum s-a ales un hoț beat cu încă două acuzații, pe lângă cea de furt calificat
20:22 - Nouă metodă de înșelăciune – „coletul”. Recomandările polițiștilor