Un agent de pază al unui club din Botoșani, bătut cu cruzime de trei indivizi

Un agent de pază al unui club din Botoșani, bătut cu cruzime de trei indivizi
Foto: Facebook / Politia Romana

Un agent de pază a unui club din județul Botoșani a fost atacat în mod violent de un grup de tineri în noaptea de sâmbătă spre duminică. Momentul în care bărbatul este agresat fizic de către atacatori a fost filmat de camerele de supraveghere.

Scandalul a pornit după ce bărbatul nu îi lăsase pe doi dintre agresori să intre în interiorul clubului.  Agentul de pază, în vârsta de 45 de ani a fost bătut crunt, cu topoare de un grup de tineri. După agresiune, victima a ajuns la spital unde a primit îngrijiri de urgență.

Victima a fost atacată de trei indivizi

Din imagine se observă  cum agentul de pază coboară în fața clubului împreună cu câțiva tineri, iar  cei care îl însoțeau intră înapoi și fug pe scări. Paznicul rămâne ultimul și este pus la pământ de un bărbat. Victima este atacată de un al doilea bărbat și de al treilea, care are în mână un topor.  De pe scări, cineva încearcă să îi sară în ajutor bărbatului. În cele din urmă, agresorii pleacă doar după ce omul atacat rămâne la pământ.

Ioan Asaftei, medic primar al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani: „A venit la noi un pacient de 44 de ani cu traumatism cranio facial și cerebral prin agresiune. S-au acordat îngrijiri de urgență.

În urma discuțiilor cu anchetatorii, bărbatul atacat a povestit că scandalul ar fi pornit în momentul în care nu ar fi permis accesul în club unor bărbati aflați în stare de ebrietate. Aceștia și-au chemat apoi prieteni ca să îl atace.

Ce spune IPJ Botoșani după scandalul din club

„La data de 17 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat. Din cercetări, a reieșit faptul că un bărbat, de 45 de ani, care asigura paza bunurilor și efectua controlul la punctul de acces în interiorul unui club, ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe fondul unui conflict izbucnit ca urmare a faptului că nu ar fi permis accesul în local unor tineri. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ulterior, ca urmare a rezultatelor expertizei medico-legale, cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, schimbându-se încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor”, a transmis IPJ Botoșani.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani: „Un bărbat de 45 de ani, care efectua controlul de acces într-un club, ar fi fost agresat de mai multe persoane, din cauza faptului că nu ar fi permis accesul în interior unui grup de tineri.

Bărbatul de pază nu a fost internat în urma agresiunii. Poliția face cercetări pentru tentativă de omor și fac căutări pentru a-i  identifica pe agresori.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:55 - Socrii primarului Cătălin Cherecheș, arestați preventiv pentru 30 de zile pentru dare de mită și complicitate la dare de mită (VIDEO)
17:52 - Germania vrea să facă din armata sa „coloana vertebrală a apărării în Europa”. Va fi „gata să ducă un război”, spune ministrul apărării
17:49 - Pavel Bartoș, oprit în trafic de polițiști! Ce s-a întâmplat cu celebrul prezentator TV: „Am dus-o mult prea departe…”
17:44 - Cel mai bogat șofer din România a devenit unic acționar al unui lanț hotelier. Bărbatul este mâna dreaptă a unui milionar
17:40 - Cătălin Drulă, scrisoare către C.E. pentru bugetul țării: Marcel Ciolacu guvernează România, acum, pe persoană fizică, el dă bani cui vrea. Parlamentul este scos din schemă (VIDEO)
17:37 - Surse: Guvernul a adoptat joi proiectul de lege privind creșterea pensiilor / Ministerul Finanțelor avertizează că taxele vor crește din 2025
17:32 - Cătălin Drulă: PSD și PNL vor trebui să răspundă pentru subminarea economiei naționale. Bani pentru pensii nu mai sunt că i-au cheltuit pe tot felul de sinecuri, risipă și furt din bugetul statului (VIDEO)
17:27 - ANAF a rupt cu amenzi comercianții din București care n-au respectat OUG-ul lui Ciolacu de plafonare a prețurilor la produsele de bază
17:27 - Modalitatea prin care o femeie a încercat să primească banii înapoi, după ce a mâncat la un restaurant: „Am fost dezgustat și nervos”
17:19 - Cea mai bogată femeie din România, cu o avere de 6,3 miliarde de euro, se plimbă prin București cu o Dacia: „Ne deconectăm puțin”