VIDEO ȘOCANT. Tânără snopită în bătaie și jefuită în scara unui bloc din Alba Iulia. Atacatorul, eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu, susținută de Tudorel Toader

VIDEO ȘOCANT. Tânără snopită în bătaie și jefuită în scara unui bloc din Alba Iulia. Atacatorul, eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu, susținută de Tudorel Toader

UPDATE: Bărbatul care a atacat-o cu brutalitate pe tânără este recidivist și a fost eliberat acum circa două luni din Penitenciarul Aiud.

Suspectul se numeşte Nicolae Tiberiu Drăgoi, e din Alba Iulia și a fost condamnat anterior pentru tâlhărie şi tentativă de viol, informează Adevărul, care citează mai multe surse.

”În noaptea de 17/18.11.2018, poliţia a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracţiuni. În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenţă. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus poliţiştilor că nu-si aminteşte nimic si că nu îşi găseşte telefonul mobil si portmoneul.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru însuşirea bunului găsit. Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuieşte în blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba, citați de Adevărul.

Sursă Video: Marian Raduinea / Facebook

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

O femeie a fost snopită în bătaie și jefuită în scara unui bloc din Alba Iulia, momentul îngrozitor fiind surprins de camerele de supraveghere.

Patru persoane au intrat pe rând în acea scară de bloc. Două dintre ele, care aveau bagaje, au urcat primele în lift. Tânăra a rămas la parter pentru a aștepta covorârea liftului. La fel și agresorul. În timp ce fata stătea cu spatele, bărbatul a așteptat câteva secunde apoi a lovit-o cu pumnul în cap atât de puternic, încât victima a căzut secerată la pământ. Individul i-a luat telefonul, a căutat-o prin geantă și prin buzunare, apoi s-a făcut nevăzut.

Un utilizator Facebook a postat înregistrarea, cerându-le internauților orice informație care poate ajuta la prinderea agresorului.

Unii dintre ei au scris că individul este recidivist și recent a fost eliberat din închisoare. Informația, însă, nu a putut fi confirmată până acum.