Alertă cu bombă la DGASPC Iași. Zeci de minori au fost evacuați. Totul a pornit de la tatăl unui copil internat la un centru social (VIDEO)

Alertă cu bombă la DGASPC Iași. Zeci de minori au fost evacuați. Totul a pornit de la tatăl unui copil internat la un centru social (VIDEO)
Foto simbol: SRI / Facebook

Alertă cu bombă la Protecția Copilului din Iași. Membrii brigăzii antiteroriste şi poliţiştii au fost chemați la sediul instituției, după ce tatăl unui copil de la centru a amenințat că va pune o bombă, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Ștefan Pășcuță.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Alertă în Iași după amenințările cu bombă ale unui bărbat

Tatăl unui copil internat la un centru social a început să facă scandal în fața sediului Direcției pentru Protecția Copilului. Individul a sunat la 112 și a amenințat că vine cu o bombă și că aruncă clădirea în aer.

Imediat la fața locului au fost trimiși cei de la antiterorism, geniști, pompieri și polițiști, iar zona a fost izolată. De asemenea, zeci de minori aflați în centrul din sediul Protecției Copilului au fost evacuați.

Bărbatul nu a mai pus nicio bombă, însă acum este cercetat și ar putea scoate bani buni din buzunar. Pentru o astfel de amenințare, amenda poate ajunge chiar la 10.000 de lei.

Individul nu este, de altfel, la primul gest de acest fel. În urmă cu doi ani, el a mai fost implicat într-un scandal similar. A ameninţat şi a mai spart geamuri la sediul DGASPC Iaşi și a fost luat pe sus de poliție.

Omul este cunoscut și medicilor de la spitalul Socola din Iași, acolo unde a fost internat de mai multe ori pentru probleme psihice.

Ultima oră
20:44 - Dacian Cioloș: Cîțu nu mai are cum să conducă un guvern în care să fie și USR – PLUS
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)