Alertă cu bombă la DGASPC Iași. Zeci de minori au fost evacuați. Totul a pornit de la tatăl unui copil internat la un centru social (VIDEO)

Alertă cu bombă la DGASPC Iași. Zeci de minori au fost evacuați. Totul a pornit de la tatăl unui copil internat la un centru social (VIDEO)
Foto simbol: SRI / Facebook

Alertă cu bombă la Protecția Copilului din Iași. Membrii brigăzii antiteroriste şi poliţiştii au fost chemați la sediul instituției, după ce tatăl unui copil de la centru a amenințat că va pune o bombă, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Ștefan Pășcuță.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Alertă în Iași după amenințările cu bombă ale unui bărbat

Tatăl unui copil internat la un centru social a început să facă scandal în fața sediului Direcției pentru Protecția Copilului. Individul a sunat la 112 și a amenințat că vine cu o bombă și că aruncă clădirea în aer.

Imediat la fața locului au fost trimiși cei de la antiterorism, geniști, pompieri și polițiști, iar zona a fost izolată. De asemenea, zeci de minori aflați în centrul din sediul Protecției Copilului au fost evacuați.

Bărbatul nu a mai pus nicio bombă, însă acum este cercetat și ar putea scoate bani buni din buzunar. Pentru o astfel de amenințare, amenda poate ajunge chiar la 10.000 de lei.

Individul nu este, de altfel, la primul gest de acest fel. În urmă cu doi ani, el a mai fost implicat într-un scandal similar. A ameninţat şi a mai spart geamuri la sediul DGASPC Iaşi și a fost luat pe sus de poliție.

Omul este cunoscut și medicilor de la spitalul Socola din Iași, acolo unde a fost internat de mai multe ori pentru probleme psihice.

Urmăriți B1TV.ro și pe