Alertă în Portul Constanța: Incendiu la un vapor încărcat cu containere. Pompierii au intervenit de urgență (VIDEO)

Alertă în Portul Constanța: Incendiu la un vapor încărcat cu containere. Pompierii au intervenit de urgență (VIDEO)
Captură Video - Ziua de Constanța / Youtube

E alertă în Portul Constanța din cauza unui incendiu izbucnit pe un vapor încărcat cu containere. Nu s-a înregistrat nicio victimă. Echipajul a intervenit până la sosirea pompierilor.

Incendiu pe un vapor din Portul Constanța

Pompierii intervin în Dana 52, unde a izbucnit un incendiu la o navă încărcată cu containere, informează Ziua de Constanța.

Potrivit unor surse, incendiul se manifestă la nava Max, sub pavilion Liberia. Acesta a izbucnit la sala mașini, în timpul manevrelor de intrare în Dana 52.

Echipajul, format din marinari turci, azeri, ucrainieni, a intervenit până la sosirea pompierilor.

La fața locului au ajuns o autospecială de stingere, o autoscară, o autospeciala pentru transport personal și victime multiple, o autospecială de cercetare CBRN, patru echipaje SMURD și o autospecială a Oil Terminal.

Ultima oră
15:35 - Ce pățesc „vaccinații la chiuvetă” dacă doresc să se imunizeze împotriva virusului COVID. „Trebuie să se autodenunțe”
15:30 - Proiectul care prevede introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, pentru angajații din instituții și pentru cei din clădirile de birouri a fost respins de Senat. Propunerea merge la Camera Deputaților, for decizional
15:25 - Florin Cîțu, despre introducerea certificatului verde COVID pentru angajați: „Rezultatele le vedem deja în ceea ce privește vaccinarea”
15:22 - PSD nu votează proiectul privind obligativitatea certificatului de vaccinare la locul de muncă. Adrian Streinu-Cercel: Este greşit ştiinţific
14:56 - Florin Cîțu neagă o înțelegere privind intrarea PSD la guvernare : „O refacere a USL nu este un proiect în acest moment” / „Se poate ajunge ca USR să revină la guvernare, după o discuție față în față”
14:54 - Grupuri de Facebook, realizate pentru comercializarea certificatelor false de vaccinare. Medic din București: Aveți o hârtie şi zero protecție
14:53 - Atentat ISIS în Irak. 11 oameni au murit, iar 13 au fost răniți
14:50 - Planul Olandei pentru 2050: Alternative cu emisii scăzute de carbon
14:17 - Medicul antivaccinist Răzvan Constantinescu, puternic susținător al teoriilor conspiraționiste, neagă în continuare efectele pandemiei, deși mama lui a murit de COVID-19
14:16 - Plafonarea prețurilor la energie și compensarea facturilor au fost adoptate în Parlament