ANM: Ninsorile continuă până vineri. Vezi prognoza meteo

ANM: Ninsorile continuă până vineri. Vezi prognoza meteo
Foto: evz.ro

Meteorologii nu au vești bune pentru următoarele zile. Ninsorile vor continua până vineri în toată țara și, izolat, se vor intensifica în Oltenia și Dobrogea, anunță ANM. Vântul va sufla mai puternic în județele Constața, Tulcea, Galați, Brăila, Ialomița și Călărași, ajungând până la 50-60 km/h.

„În această noapte şi în prima parte a zilei de joi, ninsorile vor fi pe arii mai extinse şi izolat mai consistente în Oltenia şi în Dobrogea, apoi în special în regiunile din jumătatea de vest. Va continua să ningă, local mai abundent, şi în zonele de munte”, se arată într-o informare meteorologică emisă de ANM.

Informarea meteo este valabilă în intervalul miercuri, 23 februarie, ora 23:00 – vineri, 25 februarie ora 18:00.

„În zona litoralului viteza vântului va depăşi 70 km/h, iar precipitaţiile vor fi mixte”, mai precizează meteorologii. 

Din păcate, şi locuitorii Bucureştiului vor avea parte de vreme rece, temperaturile oscilând în jurul valorii de -4 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU 24 ŞI 25 FEBRUARIE

În ţară

Joi, vremea va fi rece, cerul noros, şi temporar va ninge în toată ţara. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări de 50-60 km/h în regiunile sud-estice, unde izolat va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, iar cele minime între -11 și -1 grad.

Vineri, vremea se va menține rece mai ales în sudul și centrul țării, iar cerul va fi noros și va ninge pe arii extinse la începutul zilei, după care ninsorile se vor restrînge către regiunile sud-vestice.  Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 3 grade, iar cele minime între -12 și -2 grade.  În nordul Moldovei, vremea va scădea până la temperaturi de -15 grade.

În Bucureşti

Joi , cerul va fi noros și va ninge temporar,  mai ales în partea a doua a zilei și la începutul nopții, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi cuprinsă între -1 și 0 grade, iar cea minimă va ajunge la -5…-4 grade.

Vineri, vremea se va menține rece, cerul va fi noros și va ninge temporar, mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, temperaturile maxime ajungând până la -2…-1 grad, iar cele minime oscilând în jurul valorii de -6 grade.