Anton Hadăr: Elevi din anumite școli, privați de dreptul la învățământ (VIDEO)

Anton Hadăr: Elevi din anumite școli, privați de dreptul la învățământ (VIDEO)
Sursa Foto: romanialibera.ro

Președintele ”Alma Mater”, Anton Hadăr, a vorbit duminică după-amiză, într-o intervenție la B1 TV, despre problemele cu care se confruntă atât profesorii, cât și elevii în contextul în care cursurile școlare se desfășoară în regim online din cauza pandemiei de coronavirus.

”Sunt mulți colegi care nu au învățat la timp ceea ce trebuie”

Profesoruluniversitar, Anton Hadăr, preconizează lacune majore mai ales în cazul elevilor care nu beneficiază de materialele necesare desfășurării activității online.

Întrebat despre cazul învățătoarei de la Dâmbovița,care a fost dat afară din sistemul de învățământ din cauză că nu a dorit să predea orele online, Hadăr a făcut următoarele afirmații:

”Sunt cazuri izolate la nivelul întregii țări. Cauzele care dus la așa ceva sunt variate: slaba pregătire a profesorului sau a învățătorului, în ceea ce privește utilizarea instrumentelor e-learning… Sunt mulți colegi care nu au învățat la timp ceea ce trebuie, nu se străduiesc… Deci, al doilea factor este indolența cadrelor didactice de a pune mâna puțin pe un calculator, pe un computer, de a cere sprijin și cred că se vor adaptapentru că nu sunt oameni fără minte, fără inteligență.”, a spus Anton Hadăr.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”
19:49 - Un bărbat de 37 de ani a comis cinci infracțiuni în câteva ore, la Huși. IPJ Vaslui: „Se manifesta violent și era incoerent”
19:28 - Vladimir Putin a vorbit mai degrabă ca un taximetrist nervos decât ca un șef de stat, arată o analiză The Guardian. Discursul președintelui rus, „un set de clișee conspiraționiste incredibil de analfabete”