Autorul jafului armat de la banca din Bistrița, prins de poliția de frontieră în Vama Siret

Autorul jafului armat de la banca din Bistrița, prins de poliția de frontieră în Vama Siret

Autorul jafului armat de la Banca din Bistriţa ar fi fost prins de poliţia de frontieră în Vama Siret. Suspectul, un bărbat de 30 de ani încerca să fugă din ţară după ce a reuşit să fure 19 mii de lei. Atacatorul a intrat cu un pistol în unitatea bancară, i-a cerut banii casieriţei, iar apoi a dispărut, arată B1 TV.

Atacul ar fi durat doar câteva zeci de secunde. Bărbatul s-a pus la coadă în spatele unei femei care venise la bancă să-și plătească o rată. Imediat ce s-ar fi așezat la rând tâlharul ar fi ridicat pistolul deasupra femeii și ar fi trecut la ameninţări.

Femeia care se afla în bancă a reușit să fugă, ajungând la o tonetă de ziare din apropiere. Vânzătoarea de la toneta de ziare a fost cea care a alertat poliția.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum hoţul o ameninţă pe angajata băncii cu pistolul.Ingrozita,femeia a a deschis seiful impreuna cu o colega si amandoua ii dau toti banii.

Nu este exclus ca bărbatul să fi primit un pont, acționând tocmai când banca se aproviziona cu bani.

Ultima oră
15:54 - iPhone 14 ar putea avea un design complet nou. Cum va arăta noul smartphone
15:50 - Virgil Popescu, despre creșterea prețurilor la gaze: Cred că se va calma. Cred în continuare că e un joc făcut de Rusia pentru a operaționaliza mai repede Nord Stream 2. Nu cred că se va ajunge la o schemă europeană de ajutor (VIDEO)
15:34 - Momente pasionale între George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta a purtat rochie de mireasă și totul s-a întâmplat într-un platou TV (VIDEO)
15:23 - Se redeschid patru centre de vaccinare din judeţul Alba. În alte şase, revenire la program de 12 ore
15:22 - Virgil Popescu, despre compensarea facturilor la energie: Vor beneficia peste 5 milioane de gospodării. Subvenția va fi direct în factură (VIDEO)
15:16 - Cine e Bogdan Pascu, omul lui Dan Voiculescu, pus recent șef la CA-ul CNAIR
15:06 - Pădurea Râioasa din Buftea, plină de urmele tăierilor masive din ultimii ani. Mai multe persoane, printre care și copii, au fost prinse în flagrant când tăiau pădurea de un jurnalist (VIDEO)
14:59 - Cu ce se ocupă acum Petru Călinescu. Cum arată fiul lui Florin Călinescu
14:22 - Ionuț Moșteanu: Dacă premierul continuă prietenia cu PSD, foarte probabil președinția Camerei Deputaților va fi o monedă de schimb pentru Marcel Ciolacu / Depunem încă o moțiune dacă e nevoie (VIDEO)
14:21 - Cetățenii din UE care locuiesc în Marea Britanie și nu au primit viza de rezident ar trebui să se pregătească să fie expulzați, anunță un ministru britanic