Basistul trupei Holograf îl apără pe Dan Bittman: „Nu înțeleg de ce oricine are alte păreri decât varianta oficială este automat incriminat. Ziarul «Scânteia» a închis redacția de mult”

Basistul trupei Holograf îl apără pe Dan Bittman: „Nu înțeleg de ce oricine are alte păreri decât varianta oficială este automat incriminat. Ziarul «Scânteia» a închis redacția de mult”
foto: Facebook @ Iulian Vrabete

Iulian-Mugurel Vrabete, basistul trupei Holograf, l-a apărat pe Dan Bittman, în condițiile în care colegul său s-a confruntat cu un val de critici după declarațiile legate de epidemia de COVID-19.

Basistul trupei Holograf îl apără pe Dan Bittman. Ce a spus Iulian-Mugurel Vrabete

„E momentul sa spun ceva. Dan Bittman este prietenul si colegul meu de peste 33 de ani. O varsta biblica, pentru cine are cunostinte in domeniu. Aveti dreptul la parerile dumneavoastra, dar nu inteleg de ce oricine are alte pareri decat varianta oficiala este automat incriminat. Ziarul «Scanteia» a inchis redactia de mult. Cu riscul infatuarii, va spun ca am un IQ peste medie, am absolvit facultati si mastere. Mie imi pute ceva, si cred ca multora la fel. Nu pot sa trag concluzii, pentru ca nu am date corecte, dar, ca un om care a intrat si la Matematica si care a absolvit Arhitectura, atunci cand intre cauze, masuri si efecte nu se pupa ceva, mie imi pute a nestiinta, a impostura, fie si a conspiratie.Asadar, cei care il ataca pe Dan vor fi eliminati din lista mea. Va doresc succes cu parerile dumneavoastra, dar nu am chef sa le ascult.Pandemie placuta”, a scris Iulian-Mugurel Vrabete, luni, pe Facebook.

E momentul sa spun ceva. Dan Bittman este prietenul si colegul meu de peste 33 de ani. O varsta biblica, pentru cine are…

Publicată de Iulian Vrabete peDuminică, 25 octombrie 2020

Ce declarase Dan Bittman

Solistul trupei Holografa publicat pe Facebookun mesajîn care își exprimă revolta față demesajele repetate de tip Ro-Alertcare au fost emise de autorități în Bucureștiîn contextul în care rata cazurilor de infectare cu coronavirus a depășit pragul de 3 la mia de locuitori și au fost aplicate noi restricții. „Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, a scrisDan Bittmanpe Facebook. Ulterior, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Se întâmplă acum”, el a explicat că nu contestă existența COVID-19, dar i se pare prea mult faptul că de nouă luni „i s-a luat dreptul la muncă”.

„E un drept constituțional să protestăm, e dreptul nostru la viață și la muncă. Mie mi s-a luat, de nouă luni, un drept fundamental, dreptul la muncă. Dreptul la muncă implică și dreptul la viață. Am trei copii pe care trebuie să-i țin la școli… Și nu numai mie, mă gândesc că sunt sute de mii de oameni care gândesc în acest fel. Uitându-mă ce se întâmplă în țări mai civilizate sau mai adânc ancorate în democrație, observ că oamenii aceia știu să se protejeze chiar dacă au poate un număr mai mare de infectări decât al nostru, dar morbiditatea în anumite țări este aproape de zero sau mică, ceea ce noi nu reușim de la începutul pandemie până acum, de la primul mort așa-zis de COVID, care săracul a murit de o comorbiditate, până astăzi când avem mii de infectări pe zi, așa-zise mii de infectări pentru că eu nu cred că sunt chiar atât de multe. Vorbind cu prieteni doctori mi s-a povestit și mie că un singur pacient poate să aibă câte patru-cinci testări și să zică lumea că sunt patru-cinci cazuri diferite. Cred în COVID, nu instig pe nimeni să iasă, este părerea mea însă că e suficient, gata”, spuneaDan Bittman.

Ultima oră
23:37 - E oficial, zi liberă pentru fiecare doză de vaccin efectuată. Cine și cum beneficiază de această facilitate
23:22 - Replici dure între Mihai Tudose și Raluca Turcan: „La mulți ani la deces și veșnică pomenire la naștere!” / „Baronii PSD cu 4 clase și doctorate furate vor avea muzeul lor: Jilava”
23:07 - Vladimir Putin spune că marina Rusiei poate lansa „o lovitură imposibil de prevenit”, dacă e nevoie: „Suntem capabili să detectăm orice inamic în apă, deasupra apei și în aer”
23:07 - Pandemia de COVID a scăpat de sub control în Turcia, avertizează medicii
22:40 - Când ar urma să aibă loc o explozie a cazurilor de COVID-19 în România. Avertismentul specialiștilor: „Politicienii noștri în continuare așteaptă, ca atunci când sunt surprinși de prima zăpadă”
22:37 - Numărul cazurilor din SUA, în creștere din cauza variantei Delta, spune Casa Albă. Autoritățile americane mențin restricțiile de călătorie
22:08 - Marcel Ciolacu: Va veni FMI în România la anul pentru că nu vor găsi altă soluție. Categoric vor veni și tăierile
21:57 - Ludovic Orban: În decizia despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii partidului și nicio altă entitate din exteriorul său (VIDEO)
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)