Bătaie de stradă în județul Vaslui. Scandal între două clanuri rivale, cu bâte, săbii și topoare. Totul a început când un băiat a fost adus în fața staborului, pentru o poveste de dragoste cu iz de telenovelă (VIDEO)

Bătaie de stradă în județul Vaslui. Scandal între două clanuri rivale, cu bâte, săbii și topoare. Totul a început când un băiat a fost adus în fața staborului, pentru o poveste de dragoste cu iz de telenovelă (VIDEO)

Două clanuri rivale au fost protagonistele unei bătăi de stradă în toată regula, în comuna Băcești din județul Vaslui. Luptele ar fi început atunci când un adolescent în vârstă de 14 ani a fost adus la judecata staborului, pentru că întreținea relații sexuale cu o fată din clanul rival. Rudele băiatului au intervenit, iar situația a degenerat într-un conflict general.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Bătaie de stradă în județul Vaslui, între două clanuri rivale

Un clan local din Băcești organizase un stabor pentru judecarea unui tânăr în vârstă de 14 ani, care fusese prins de rudele tinerei și adus în fața șefilor grupării. Judecata ad hoc a degenerat când la fața locului au apărut rudele adolescentului din Murgeni. Clanurile au început să își măsoare forțele cu bâte, săbii și topoare, chiar în plină stradă.

Mai mult decât atât, în imaginile surprinse la fața locului poate fi observat și un șofer care încearcă să dea cu mașina peste rivali.

„În data de 22 mai 2021, la ora 15:09, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Băcești, județul Vaslui, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii și liniștii publice”, a declarat Gheorghiță Bogdan, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

În conflict au fost rănite trei persoane, iar acestea au fost transportate la un spital din municipiul Vaslui.

„În urma conflictului, trei persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la o unitate medicală pentru primirea de îngrijiri medicale. În acest moment, două dintre aceste persoane au fost externate. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, și lovire sau alte violențe. Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate în continuare cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment”, a mai spus Gheorghiță Bogdan.