Gigi Becali: Aş construi o puşcărie privată, dar nu o acceptă că vor să chinuie oamenii (VIDEO)

Gigi Becali: Aş construi o puşcărie privată, dar nu o acceptă că vor să chinuie oamenii (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a afirmat într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii „Dosar de Politician” că el este dispus să dea banii şi să nu vrea nimic în schimb, dar crede că nu va fi acceptată de autorităţi.

„Eu de exemplu fac o puşcărie privată fără să investesc, nu vreau să căştig nimic, dar nu o acceptă criminalii că ei vor să chinuiască oamenii”, a afirmat Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a continuat seria acuzaţiilor la adresa condiţiilor din puşcării afirmând că în România se urmăreşte exterminarea şi nu reintegrarea.

„Puşcăria din România nu este reintegrare şi reeducare, ci exterminare”, a acuzat Gigi Becali.

Acesta a mai precizat, în contextul legii pregătite de Tudorel Toader privind despăgubirile acordate celor care au fost încarceraţi în condiţii grele, că el nu va primi niciun ban pentru că a stat în condiţii bune după gratii.

În schimb, acesta a acuzat că cei care cu adevărat au jefuit ţara ies imediat după gratii, dar ceilalţi deţinuţi sunt eliberaţi foarte greu, oferind exemplu în acest caz al condamnaţilor din „Dosarul Transferurilor”.

„Cei care au jefuit au făcut numai câte 1 ani şi 3 luni, 2 ani, au ieşit imediat, nu le-au dat amânări”, a precizat Gigi Becali.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags: