Biletele de tren către Constanța, în sezonul estival, mai ieftine: Vezi la ce călătorii se aplică reducerea

Biletele de tren către Constanța, în sezonul estival, mai ieftine: Vezi la ce călătorii se aplică reducerea

Călătoria cu trenul către mare va fi, începând de miercuri, 1 august, mai ieftină. În plin sezon estival, pe ruta Bucureşti Nord- Constanţa, CFR Călători aplică o reducere la preţul biletelor treburilor InterCity.

Astfel, călătorii vor plăti acelaşi preţ pe care îl dau şi pentru biletele la trenurile InterRegio. Un bilet la clasa a II-a la un tren InterRegio costă 58,2 Lei, iar un bilet la clasa a II-a, tren InterCity, costă 67,6 Lei.

Promotia este valabilă numai pentru  tarifele pret intreg, adult si tariful aplicat copiilor, la clasa 1 şi clasa 2-a. În plus, dacă vă achiziţionaţi legitimaţiile de călătorie din timp, puteţi beneficia de reduceri între 5-13%.

Ultima oră
11:34 - Momente de coșmar pentru un grup de turiști aflați în vacanță la Suceava. 14 persoane s-au autoevacuat, după ce pensiunea a luat foc
11:31 - Ion Ţiriac, implicat într-un scandal de răsunet. S-a lăsat cu îmbrânceli: „E o agresiune!”
11:24 - Drogul violului la Vama Veche! Cum cedează femeile avansurilor, fără să-şi dea seama
11:15 - România, țara din Europa cu cei mai mulți morți în accidente rutiere. Lista celor mai periculoase drumuri
11:10 - Sorin Cîmpeanu, despre rezultatele la titularizare: Un semnal de alarmă. Soluția poate să fie una complexă, vă asigur că vom lucra. Pe 1 octombrie va trebui să avem și propuneri concrete (VIDEO)
11:00 - Moda mașinilor pe plajă a ajuns și în SUA. Un autoturism de lux, parcat la malul mării (VIDEO)
10:39 - O nouă formă de malware face tot mai multe victime în mediul online. Hackerii au acces la datele personale printr-o aplicație falsă
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)