BLESTEM! Ce-a păţit PROXENETUL POET care îşi ameninţa victima prin versuri

BLESTEM! Ce-a păţit PROXENETUL POET care îşi ameninţa victima prin versuri

După ani de zile în care proxenetul Scarlat Cristian Ionut a fost lăsat să zburde în libertate, pedeapsa l-a ajuns din urmă. Scarlat a fost acuzat de procurorii din Huşi de săvârsirea infractiunii de proxenetism, după ce a pus o minoră să întretină relatii sexuale contra cost, scrie Vremea Nouă.

Nu victima a reclamat totul oamenilor legii, ci oamenii care au observat ce se întâmplă si au înteles că fata, provenind dintr-o familie dezorganizată, este constrânsă si nu poate să ceară ajutor. Anul trecut, pe fond, instanta Judecătoriei Husi a decis că bărbatul este vinovat de toate acuzele care i se aduc, motiv pentru care l-a condamnat la 6 ani de închisoare. Condamnatul însă a formulat Apel, iar, până la aflarea sentintei finale, Scarlat s-a dat în stambă pe internet, postând ameninţări virulente, adesea în versuri.

Cu un tupeu prostesc, acesta nu a ezitat să ameninte public procurorii, dar si pe victima. “Să nu crezi, c*rvo, vreodată/C-ai sa scapi nejudecată/Că-i blestem cu jurământ/ Si te bag, c*rvo-n mormânt”, era amenintarea proxenetului, transmisă pe internet, fetei pe care o bănuia că l-a “turnat”.

Aceasta însă -între timp devenită majoră, măritată şi la un pas de a naşte primul copil -a declarat că nu vrea să-i facă rău şi că au rãmas prieteni, pentru cã proxenetul are un suflet bun. Declaraţiile victimei nu au impresionat însă instanţa de judecată.

Pe lângă cei 6 ani proaspăt dobândiţi, în cazierul lui Scarlat Cristian Ionuţmai figurează încă o condamnare din 2011, când, împreună cu un alt tovarăş, au fost condamnaţi pentru săvârsirea infractiunii de viol.

Tags:
Ultima oră
16:03 - Iulian Fota: Știm concentrarea de trupe și capabilitățile rusești, dar asta nu înseamnă că Rusia o să și invadeze Ucraina. Cred că deja se produce o detensionare ușoară / Nu există nicio fractură în relația SUA – UE
15:51 - Novak Djokovic, prima apariție publică după scandalul din Australia și revenirea în Serbia. Tot fără mască
15:29 - ANPC: 94 de controale la furnizori de energie și gaze. Au fost date amenzi de 645.000 lei. Facturile eronate vor fi recalculate
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână