Botoșani: Un pacient COVID a sărit pe geamul spitalului. Bărbatul intrase în sevraj pentru că nu avea alcool

Botoșani: Un pacient COVID a sărit pe geamul spitalului. Bărbatul intrase în sevraj pentru că nu avea alcool
Foto: spitalulmavromati.ro

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, internat cu COVID în Spitalul Județean Botoșani, a sărit pur și simplu pe geam, disperat că nu are alcool. A avut noroc, deoarece a aterizat pe copertina de deasupra intrării în spital. A fost recuperat de acolo și a ajuns la secția de Psihiatrie.

Pacient COVID dependent de alcool, în sevraj

Botoșăneanul era internat de cinci zile la Secţia Pneumologie a Spitalului Județean Botoșani, scrie Monitorul de Botoșani.

Marți, el a devenit foarte agitat pentru că nu avea alcool. A încercat de mai multe ori să plece și, spre miezul nopții, chiar a smuls instalaţia de oxigen care ieşea din perete.

Medicii au fost alertați de ceilalți pacienți. Speriate că oxigenul concentrat umplea salonul, asistentele au deschis geamul pentru a aerisi încăperea şi au chemat pompierii.

Pacientul s-a aruncat de la geam, disperat că nu are alcool

Profitând de faptul că geamul era deschis, bărbatul a sărit pe geam. Norocul lui a fost că fix sub fereastră era o copertină și a aterizat pe ea.

Pacientul a fost recuperat de acolo și, într-un final, s-a calmat.

„Din fericire, pacientul nu a fost rănit în urma acestui incident. După ce a fost calmat, acesta a fost direcţionat către secția de Psihiatrie pentru investigaţii şi tratament de specialitate”, a declarat Doina Caba, managerul SJU Mavormati.

În spital a fost deschisă o anchetă pentru a se vedea dacă au fost respectate toate procedurile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina