Brăila: Supraveghetor la un spital de psihiatrie, arestat după ce a omorât în bătaie un pacient

Brăila: Supraveghetor la un spital de psihiatrie, arestat după ce a omorât în bătaie un pacient

Un supraveghetor la un spital de psihiatrie din Brăila a fost arestat preventiv, după ce a omorât în bătaie un pacient, pe care l-a lovit de mai multe ori cu un baston de cauciuc.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Public, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila l-au reţinut pe Cornel Ghica şi au cerut instanţei arestarea lui preventivă pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Magistraţii Tribunalului Brăila au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Cornel Ghica, pentru o perioadă de 29 de zile.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 6 spre 7 august, Cornel Ghica, care lucra ca supraveghetor într-un spital de psihiatrie din Brăila, a lovit de mai multe ori cu un baston de cauciuc un pacient internat. În urma loviturilor primite, bărbatul a decedat.

Ultima oră
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă