Brașov: O bătrână de 82 de ani a rămas fără 130.000 de euro după ce a fost păcălită cu metoda ”accidentul”

Brașov: O bătrână de 82 de ani a rămas fără 130.000 de euro după ce a fost păcălită cu metoda ”accidentul”
Foto: Poliția Română / Facebook

O bătrână în vârstă de 82 de ani din Brașov a pierdut 130.000 de euro după ce a fost înșelată cu metoda ”accidentul”. Patru bărbați au fost reținuți în acest caz.

Pagubă uriașă pentru o femeie păcălită cu metoda ”accidentul”

Femeia a fost sunată de un necunoscut, care i-a spus că fiul ei a provocat un accident, în urma căruia o persoană a fost grav rănită și are nevoie de operație de urgență în străinătate, intervenție care costă foarte mult. Bătrâna s-a speriat și i-a dat bărbatului 130.000 de euro.

„În continuarea activităților operative desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite ca fiind 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 27 de ani și 33 de ani, din județul Constanța. Astfel, la data de 14 iunie 2021, polițiștii din Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, fiind depistate persoanele în cauză”, a transmis Poliția Română.

Cei patru bărbați au fost reținuți.

În acest caz, anchetatorii au ridicat sume de bani, bunuri și o mașină despre care există bănuiala că ar fi fost cumpărată cu banii proveniți din săvârșirea infracțiunilor.

Ultima oră
22:56 - Shakira, acuzată de evaziune fiscală în Spania. Ce sumă ar fi evitat cântăreața să plătească
22:50 - Emil Boc, despre OUG privind împrumuturile de Trezorerie: Se adresează primăriilor mici și mijlocii, pentru cofinanțarea proiectelor din fonduri europene sau naționale. Premierul a fost prompt (VIDEO)
22:41 - Mecanicul locomotivei responsabil pentru accidentul de la Fetești a fost reținut. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului
22:17 - Sepsi Sfântu Gheorghe, a doua echipă românească eliminată la penalty-uri din Conference League. Spartak Trnava merge mai departe după două remize
22:07 - Bilanț tragic în Turcia din cauza incendiilor în apropiere de Antalya. Mai multe hoteluri au fost evacuate
22:02 - Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)
21:23 - Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță că îl va sprijini pe Florin Cîțu
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)