Piromanul din București a mai avut probleme cu legea. Bărbatul a recunoscut că a incendiat mașinile (VIDEO)

Piromanul din București a mai avut probleme cu legea. Bărbatul a recunoscut că a incendiat mașinile (VIDEO)

Piromanul care a incendiat opt mașini în Sectorul 1 al Capitalei a fost prins și reținut după o săptămână de căutări. Individul a fost săltat chiar diin spatele Secției 1 de Poliție.

Bărbatul, audiat la Secția 4, și-a recunoscut faptele, informează B1 TV.

”A fost un caz deosebit de greu, care a necesitat un volum foarte mare de activităţi din partea polițiștilor din Sectorul 1 şi de la Poliţia Capitalei. În această activitate au fost implicaţi 40 de poliţişti de la Sectorul 1, toţi polițiștii de ordine publică din Poliția Capitalei. Nu există o legătură între el si părţile vătămate. Și-a recunoscut toate faptele săvârşite. Nu a mai săvârşit astfel de acte în trecut”, a declarat Ionuț Dana, șeful Poliţiei Sector 1.

Anchetatorii au descoperit că individul este un şofer profesionist, cu permisul suspendat, fiind depistat în urmă cu câteva luni la volanul unui autoturism cu numere expirate. De asemenea, bărbatul a avut şi câteva probleme personale. Este divorţat şi are doi copii. Ar fi suferit de depresie, ceea ce, bănuiesc anchetatorii, ar fi dus la degenerarea comportamentului său.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.