Caracal: Patru bărbaţi sunt cercetaţi după ce au blocat o mașină în trafic şi l-au bătut pe pasager

Caracal: Patru bărbaţi sunt cercetaţi după ce au blocat o mașină în trafic şi l-au bătut pe pasager
Foto: Poliția Română / Facebook

Polițiștii din Caracal, Olt, fac cercetări după ce patru bărbați au blocat în trafic un autoturism, au bătut un pasager și au avariat mașina. Victima a ajuns la spital.

Agresiune în trafic, la Caracal. Patru bărbați sunt cercetați

Polițiștii din Caracal au fost sesizați că în trafic, pe o stradă din oraș, are loc un conflict între mai multe persoane.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat că doi bărbaţi, aflaţi într-un autoturism, ar fi fost blocaţi în trafic de un alt autoturism, din care ar fi coborât mai multe persoane, iar, ulterior pasagerul autoturismului blocat în trafic, respectiv un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost lovit, în zona capului, de un tânăr, în vârstă de 23 de ani şi de alte persoane neidentificate. Totodată, ar fi fost provocate distrugeri şi autoturismului în care cei doi bărbaţi se aflau”, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt, citat de News.ro.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal.

Agenții au identificat alţi trei bărbaţi, cu vârste între 23 şi 30 de ani.

Cei patru bărbați au fost reținuți pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ulterior, ei au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)