Caz incredibil în Teleorman: Un șofer de ambulanță și o asistentă sunt acuzați de moartea unui om doar pentru că s-au oprit să-i acorde ajutor victimei, aflată pe marginea drumului (VIDEO)

Caz incredibil în Teleorman: Un șofer de ambulanță și o asistentă sunt acuzați de moartea unui om doar pentru că s-au oprit să-i acorde ajutor victimei, aflată pe marginea drumului (VIDEO)
foto: digi24.ro

Caz şocant în judeţul Teleorman. La aproape doi ani după ce a descoperit trupul unui om pe marginea unui drum, Ionel Stroe, un șofer de ambulanță din Roșiori de Vede, a fost anunțat că i s-a suspendat dreptul de a conduce. Motivul: ar fugit de la locul unui accident pe care nu l-a provocat.

”Mi s-a spus că sunt acuzat în baza a două declarații a doi martori, a doi oameni care s-au întâlnit ei cu mine.

Dacă treceam eu cu trei tone jumate, la 80 de km/h, peste acel om, vă dați seamă cum arăta acel om?”, a susținut Stroe pentru B1 TV.

Şoferul de ambulanţă riscă să rămână fără locul de muncă după ce a primit zilele trecute vestea că i-a fost suspendat permisul de conducere, fiind acuzat de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără ca dosarul să ajungă în instanţă.

Un șofer de ambulanță și o asistentă sunt acuzați de moartea unui om doar pentru că s-au oprit să-i acorde ajutor victimei, aflată pe marginea drumului

#DIRECT_ONE_ekvprv#

Ancheta în care este cercetat, alături asistenta de la Serviciul de Ambulanţă Roşiori de Vede, este „plimbată" de aproape doi ani între Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu şi Parchetul Giurgiu.

Halucinant în acest caz este faptul că cei doi, acuzați că se fac vinovați de moartea unui om, susțin că nu au făcut altceva decât să oprească și să acorde primul ajutor unei victime aflate pe marginea drumului.

”Domnule, cum am părăsit locul accidentului dacă eu am fost acolo, am sunat împreună cu omul acela, cu patronul, am sunat la 112 și am anunțat evenimentul ăsta, am stat acolo până au venit organele de cercetare? Cum suntem noi acuzați pentru părăsirea locului accidentului, când pe fișa de solicitare sunt acei doi polițiști care ne-au permis să plecăm după ce am constatat decesul?”, s-a mai întrebat șoferul.

Acuzaţia de ucidere din culpă se bazează pe probe nerelevante spune acesta: mai exact, pe patru fire de păr găsite la fața locului. În plus, polițiștii ar fi confundat antigelul cu sângele.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani