Caz șocant la Iași: Și-a ucis vecinul în timp ce se juca cu un pistol cu aer comprimat

Caz șocant la Iași: Și-a ucis vecinul în timp ce se juca cu un pistol cu aer comprimat
Foto: svnews.ro

Un tânăr de 27 de ani din Iași a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă, după ce și-a ucis vecinul în timp ce se juca cu o armă cu aer comprimat, informează Adevărul.

Potrivit procurorilor, Ştefan Bejenariu și-a achiziționat arma din Bruxelles și nu deținea autorizație pentru ea, aceasta ajungând în țară printr-un colet pe numele fratelui său.

Deși fusese atenționat, tânărul a apăsat pe trăgaci de câteva ori, una dintre alice lovindu-l pe vecinul său, care se afla pe o schelă în dreptul ferestrei.

Bărbatul a fost transportat la spital însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Familia acestuia s-a constituit parte civilă cu 250.000 de euro împotriva inculpatului. Procesul va fi judecat de Judecătoria Iaşi. Anchetatorii au decis să îl trimită în judecată pe Ştefan Bejenariu, acuzat că şi-a ucis vecinul din cauza unei imprudenţe.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani