Ce este și cum se manifestă boala de care suferă Denisa Manelista: Medicii au descoperit LEACUL (FOTO)

Ce este și cum se manifestă boala de care suferă Denisa Manelista: Medicii au descoperit LEACUL (FOTO)
Foto: Blasting News Romania

Denisa Manelista, pe numele ei adevărat Denisa Răducu, a apărut pe prima pagina a ziarelor după ce s-a aflat că suferă de o boală cruntă, aceeași care a ucis-o și pe Ileana Ciuculete. Conform spuselor apropiaților săi, Denisa Răducu suferă de ciroză hepatică, o boală „păcătoasă”.

Ciroza hepatică este o afecțiune cronică a ficatului care se manifestă prin fibroză extensivă și modificarea severă a arhitecturii hepatice. Uneori, pacienții pot avea boala fără niciun simptom. Ciroza hepatică se tratează printr-un stil de viață sănătos, trebuie evitate suplimentele nutritive, antiinflamatoarele și orice pastile fără acordul medicului.

Cea mai importantă cauză a cirozei în Europa este alcoolismul, iar femeile sunt mai predispuse la această boală, fiindcă au o toleranță mai scăzută la alcool, în comparație cu bărbații. Mai multe despre această condiție medicală puteți afla AICI.

Ultima oră
18:01 - Hoțul ucis în jaful din Italia nu era Mirel Joacă-Bine. Românul s-a stabilit în Suedia și neagă orice legătură cu incidentul
17:53 - Cine este misterioasa românca pe care Walter Zenga a ales-o în locul Ralucăi, de care a divorțat
17:43 - Ionuț Moșteanu: Proiectul privind obligativitatea certificatului verde va trece la Camera Deputaților. USR va insista să intre în dezbatere imediat
17:43 - Dr. Carmen Dorobăț cere distribuirea urgentă în spitale și farmacii a medicamentelor anti-COVID: „Mulți pacienți s-ar trata de acasă și nu ar mai ajunge la spital” (VIDEO)
17:35 - Doi francezi au încercat să treacă ilegal granița din România în Bulgaria, pe biciclete, pentru că nu aveau certificat verde COVID
17:26 - Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă nu va depune mandatul de premier desemnat. Nu abandonează niciodată o misiune / Vreau să cred că „responsabilitatea” e primul cuvânt din mintea tuturor parlamentarilor (VIDEO)
17:20 - Alexandra Stan mai poartă verigheta? Răspunsul vedetei
17:12 - Ionuţ Moşteanu (USR): Când PNL va decide în forurile statutare că doreşte refacerea coaliţiei şi nu mai negociază cu PSD, atunci ne putem întâlni (VIDEO)
17:10 - Simona Halep a spulberat-o pe Elena Ruse, la Transylvania Open. Mesaj pentru fanii români: „Nu am de gând să mă las de tenis!”
17:07 - Rareș Bogdan: Nu s-a pus problema ca PNL să intre într-un guvern alături de PSD, darămite să discutăm despre portofolii și persoane (VIDEO)