Ce inel de logodnă poți alege pentru o cerere în căsătorie de vară?

Ce inel de logodnă poți alege pentru o cerere în căsătorie de vară?
Sursa foto: www.chicbijoux.ro

Vara este anotimpul în care se întâmplă numeroase evenimente pe plan personal. Este sezonul oficial al nunților și de asemenea, multe persoane aleg să celebreze logodna în acest anotimp minunat. În cazul în care și tu vrei să o ceri în căsătorie pe iubita ta și ești în cautarea celui mai frumos inel, vrem să îți prezentăm câteva modele perfecte pentru vară.

Poți comanda inele de logodna de la Chic Bijoux și astfel poți economisi timp, alegând în același timp un model deosebit.

Planifici o cerere în căsătorie romantică, la malul mării? În cazul acesta, optează pentru un inel deosebit, cu o piatră prețioasă care să se potrivească perfect momentului și locului. Astfel, îți recomandăm un Inel colectia Luxury Aur Galben/Alb 14K cu Topaz 1.20ct. Așa cum poți observa și din imagine, este un inel deosebit, cu o piatră în formă de inimă. Topazul este denumit și diamantul săsesc și este o piatră care aduce echilibru, noroc și bună-stare. Poți opta ca acest inel să fie realizat din aur alb sau galben.

Tot pentru perioada verii, îți recomandăm și un inel cu un design simplu, putem spune chiar minimalist. Este ideal pentru persoanele care de obicei nu poartă bijuterii care ies în evidență și cu siguranță va avea succes. Este vorba despre acest Inel colectia Luxury Aur Galben/Alb 14K cu Diamant 0.03ct. Îl poți oferi într-un cadru feeric sau de ce nu, la o petrecere de vară, când distracția este în toi sau de ce nu, poate chiar în locul în care v-ați cunoscut.

Una dintre cele mai frumoase pietre prețioase este peridotul. Deși nu este la fel de popular ca diamantul, când vine vorba despre inele de logodnă, ar fi bine să iei în considerare această piatră dacă viitoarea ta logodnică adoră bijuteriile colorate. Recomandarea noastră este un Inel colectia Luxury Aur Galben/Alb 14K cu Peridot 1.10ct. Se spune că numele pietrei prețioase înseamnă abundență și este una dintre pietrele care oferă o energie specială.

Ce definește vara mai bine decât soarele arzător și nisipul fin al plajelor? Să nu uităm și de floarea soarelui, care are o culoare de neuitat. Pentru ca momentul cererii în căsătoriei să fie de neuitat, îți recomandăm să îi oferi iubitei tale un Inel colectia Luxury Aur Galben/Alb 14K cu Citrin 0.50ct. Citrinul este piatra clarității și a creativității, astfel ca poate ajuta persoana care îl va purta să vadă mai bine lumea înconjurătoare și să rezolve problemele care par imposibile.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm și un Inel colectia Luxury Aur Galben/Alb 14K cu Tanzanit 0.40ct. Această piatră prețioasă are o culoare superbă, albastru-violet, care cucerește inima oricui și care se potrivește perfect cu sentimentul de libertate și de fericire oferit de culoarea cerului de vară.

Dacă ți-au plăcut toate aceste inele, le poți comanda online, de la Chic Bijoux!

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni