Ce mesaj tulburător a publicat recent pe Facebook soția directorului Bibliotecii Universitare din Iași, găsită decedată în casă

Ce mesaj tulburător a publicat recent pe Facebook soția directorului Bibliotecii Universitare din Iași, găsită decedată în casă
Foto: facebook.com/maleon.andaelena

O țară întreagă a fost șocată de cazul cutremurător de la Iași, unde directorul Bibliotecii Universitare şi soţia lui au fost găsiţi morţi în propria locuință, în ziua de Crăciun. Între timp apar date noi de la anchetatori, care sunt tot mai siguri ca profesorul universitar și-a ucis soția iar mai apoi și-a pus capăt zilelor.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, soția directorului Bibliotecii Centrale Universitare din Iași era activă pe Facebook și publica deseori mesaje pozitive.

Cele mai recente postări sunt dintr-o vacanță la Durău, când femeia părea foarte încântată de zăpadă.

“Super distracție, super râsete cu super prieteni! Am comandat zăpadă… Avem!”, scria pe 1 decembrie Anda Maleon, atașând câteva fotografii.

Pe de altă parte, însă, soțul acesteia nu apare în niciuna dintre fotografiile publicate de femeie. De altfel, acesta nici nu avea un cont de Facebook.

La finalul lunii noiembrie însă, soția directorului Bibliotecii din Iași a distribuit o imagine cu un citat tulburător, din Oana Pellea.

“Eu vreau ca la finalul vieții să nu îmi fie rușine de mine” este mesajul distribuit de femeie.

Cei doi soţi, Bogdan Maleon, în vârstă de 42 de ani, și soția sa, de 38, au fost găsiți fără suflare, în locuința lor, de o rudă care era îngrijorată că cei doi nu mai ajungeau la masa de Crăciun.

Imediat au fost alertaţi criminaliştii care în scurt timp au început ancheta. Potrivit unor surse judiciare, femeia ar avea urme de violenţă pe corp, iar el ar fi fost găsit spânzurat.

Aceste indicii i-a făcut pe poliţişti să creadă că femeia a fost ucisă, apoi soţul ei s-ar fi sinucis.

Urmăriți B1TV.ro și pe