Cea mai bătrână femeie din România a murit la vârsta de 106 ani

Cea mai bătrână femeie din România a murit la vârsta de 106 ani
Foto: evz.ro

Cea mai bătrână femeie din România, pe nume Ecaterina Găman, a murit sâmbătă în locuinţa nepoţilor săi din Buzău, la vârsta de 106 ani.

În urmă cu două săptămâni, femeia suferise un infarct şi fusese internată la Spitalul Judeţean de urgenţă din Buzău.

Ecaterina Găman s-a născut pe data de 24 iulie 1904, în localitatea Beceni din judeţul Buzău, s-a căsătorit la vârsta de 19 ani şi a născut 11 copii.

Şase din copiii femeii sunt în viaţă, cel mai în vârstă având 83 de ani.

În noiembrie 2010, Ecaterina Găman a fost desemnată cetăţean de onoare al oraşului.

Tags:
Ultima oră
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tuni noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea