Celebrul prezentator părăseşte DIGI! Chiar el a făcut anunţul oficial, pe FACEBOOK

Celebrul prezentator părăseşte DIGI! Chiar el a făcut anunţul oficial, pe FACEBOOK

Jurnalistul Cătălin Striblea pleacăde la Digi FM. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva ore, pe pagina personală de Facebook.

Striblea va mai realiza matinalul de la Digi FM doar până la jumătatea lunii martie. Motivele pentru care renunţă la matinal se pare că sunt personale, iar celebrul jurnalist va hotărâ în următoarea lună ce urmează să facă pe viitor.

În urmă cu 20 de ani, Cătălin Striblea şi-a început cariera la Radio Unison din Vaslui. Ulterior a continuat în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV.

Celebrul prezentator părăseşte DIGI! Chiar el a făcut anunţul oficial, pe FACEBOOK

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)