Chef Florin Dumitrescu, țeapă cu sandvișuri de lux: Clienții reclamă aspectul, gustul și prețurile piperate (VIDEO)

Chef Florin Dumitrescu, țeapă cu sandvișuri de lux: Clienții reclamă aspectul, gustul și prețurile piperate (VIDEO)

Chef Florin Dumitrescu a dat o ţeapă de zile mari săptămâna aceasta. Şi-a lansat prima linie de sandvişuri din reţete proprii. La peste 13 lei, produsele pot fi încadrate lejer în categoria de lux. Însă clienţii nu sunt de acord.

Imediat după anunţ, pagina de facebook a vedetei de televiziune a fost umplută cu mesaje dure. Oamenii s-au plâns de ingrediente banale şi puţine, prea multă pâine şi preţuri mult prea piperate.

Acum câteva zile, chef Florin Dumitrescu făcea un anunţ victorios pe pagina sa oficială de Facebook.

„După multe luni de muncă, iată primele produse din linia care imi poartă numele! Sunt sandwich-uri cu ingrediente şi combinaţii pe gustul meu, cu piureuri de legume si dulceţuri făcute după reţete proprii, dar şi ingrediente home-made, cum ar fi jambonul de casă. E doar prima linie. În câteva săptămâni, vă aşteaptă pe rafturi multe surprize!”, a scris Florin Dumitrescu pe Facebook.

Sandvişurile pot fi găsite în benzinării şi unele hipermarketuri la preţuri aproape triple faţă de cele obişnuite. Toate depăşesc 13 lei. Pe etichetă apare poza bucătarului, dar şi câte o descriere creativă. De exemplu, iată ce se spune despre sandvişul jambon de casă:

„Şuncă de porc creată după o reţetă proprie, dovleacul adus la rang de delicatesă, totul condimentat pe placul meu cu o dulceaţă de ardei iute, se îmbină într-un gust intens, deloc picant, dar cu multă personalitate”, scrie pe cartonul unuia dintre sandvișuri.

Mai mulţi fani ai vedetei au vrut să încerce produsele chefului, dar au rămas dezamăgiţi. Reacţiile n-au întârziat să apară pe pagina de Facebook a celebrului specialist culinar.

„Băi, papagal autointitulat bucătar, mâine vii frumos şi-mi dai banii înapoi pe mizeria aia de „sandwich”, care duhnea a vechi şi pe care l-am aruncat la gunoi! Ai înţeles? Să nu vin eu!”, comentează un client nemulţumit. Cei mai mulţi au fost revoltaţi de preţul piperat şi ingredientele banale.

„Cu părere de rău, aveam pretenţii un pic mai mari. Pâine, pâine şi iar pâine, restul ingredientelor inexistente, clar nu sunt făcute de un chef, ci de un shaormar.”

Însă critica nu s-a oprit la comentarii. Recenzii dezastruoase au apărut şi pe alte site-uri de specialitate.

„Florin, dacă mă duceam la mama cu un astfel de sandviş şi îi mai ziceam că e făcut de tine, după ce s-a uitat atât de mult timp la emisiunile cu tine, ar fi izbucnit în lacrimi şi mi-ar fi zis că e facut de Mihai Gâdea, ca doar el poate minţi cu atâta neruşinare.”

Chef Florin Dumitrescu, țeapă cu sandvișuri de lux