Cluj-Napoca: Șoferii care au parcat pe locurile celor cu handicap, luați la rost de un actor care le-a jucat o farsă (VIDEO)

Cluj-Napoca: Șoferii care au parcat pe locurile celor cu handicap, luați la rost de un actor care le-a jucat o farsă (VIDEO)

Surpriză neplăcută în trafic pentru mai mulţi şoferi din Cluj, care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

Aceştia au fost puşi la punct de un actor care le-a jucat o farsă. Mircea Bravo a mers pe un bulevard intens circulat din oraş într-un scaun cu rotile și s-a oferit să îi ajute pe șoferi să coboare din mașină.

Nu a fost însă cazul, pentru că niciun conducător auto nu a avut probleme cu mersul.

Șoferii care au parcat pe locurile celor cu handicap, luați la rost de un actor care le-a jucat o farsă

#DIRECT_ONE_5xm51q#

Ci, mai degrabă, cu moralul, pentru că nu le-a picat prea bine farsa comediantului.

În imaginile postate de comediant pe pagina sa de Facebook se poate vedea cum şoferii parchează pe un loc nepermis, apoi inventeaza tot feluil de scuze pentru a-si motiva gestul.

Deşi nu le-a picat bine farsa şi s-au rușinat atunci când Mircea Bravo i-a atentionat ca gresesc, cei mai mulţi dintre şoferi s-au urcat în mașină și au plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Mai mult, una dintre şoferiţe l-a luat la rost pe actor.

Nu doar în Cluj-Napoca se întâmplă astfel de situaţii. În Capitală, chiar oamenii legii au parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap.