Clujenii sunt creativi! Balconul unui apartament, scos la închiriere pentru Untold / Ce preț a cerut proprietarul

Clujenii sunt creativi! Balconul unui apartament, scos la închiriere pentru Untold / Ce preț a cerut proprietarul
Sursa foto: Facebook

Cluj Napoca este mai aglomerată ca oricând în timpul festivalului Untold, care a început ieri pe stadionul Cluj Arena. Locurile de cazare s-au epuizat rapid, iar prețurile au fost mai piperate ca niciodată, în ciuda faptului că orașul de pe malul Someșului este cunoscut pentru prețurile ridicate în sectorul imobiliar.

Atât românii, cât și strănii au luat cu asalt Cluj Napoca pentru cea de-a șaptea ediție a festivalului, iar mulți dintre cei care se vor caza pe perioada evenimentului vor scoate din buzunar sume importante de bani, chiriile ajungând chiar și la 8.000 de lei.

Balconul unui apartament, chirie pentru Untold

Cum majoritatea locurilor de cazare s-au ocupat imediat, un tânăr clujean a fost creativ și a decis să își închirieze balconul pentru perioada festivalului, scrie unica.ro.

Prețul stabilit nu a fost deloc unul de ignorat, cerând nu mai puțin de 240 de euro.

A „amenajat” câteva perne și pături pentru mai mult confort, a inserat o fotografie cu locul pe care îl are spre închiriat, alături de mesajul „De închiriat pe perioada Untold, 4-8 august”

Foto: Facebook

Val de ironii pe rețelele de socializare

Anunțul acestuia a devenit imediat viral și a cunoscut o serie de mesaje și de ironii pe rețelele de socializare.

„Aici cred ca și-a petrecut Robin Hood ultimele clipe”, „Garanție cereți?”, „Trebuie mai scump dacă plouă”, „Baia unde este?” sau „Cu loc de parcare inclus?”, au fost doar câteva dintre reacții.

Urmăriți B1TV.ro și pe