Comisia Tehnică a Consiliului Național de Etică: Laura Codruța Kovesi nu a plagiat

Comisia Tehnică a Consiliului Național de Etică: Laura Codruța Kovesi nu a plagiat

Comisia Tehnică a Consiliului Național de Etică a stabilit că Procurorul general Laura Codruța Kovesi nu a plagiat în teza de doctorat. Decizia finală va fi luată în ședința în care Consiliul Național de Etică va da verdictul în acest caz, anunță Mediafax.

Reprezentanții Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică (ANCS) – instituţie pe lângă care funcţionează CNE, precizaseră anterior că procurorul general a adus la Consiliu ”probe suficiente şi convingătoare” pentru a nu fi nevoie să i se solicite documente suplimentare.

Consiliul Naţional de Etică a audiat-o în şedinţa de vineri pe doamna Kovesi (…) Astăzi nu va fi o decizie finală în ceea ce priveşte sesizarea de plagiat şi nici data la care va fi următoarea şedinţă nu o ştim”, a declarat purtătorul de cuvânt al ANCS, Gabriela Catană.

Aceeași comisia constatase în această lună și că teza de doctorat a premierului Victor Ponta nu este un plagiat.

Ultima oră
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)