Constanța: O fetiță de 2 ani a murit după ce a fost lovită și târâtă 130 de metri de o Ambulanță

Constanța: O fetiță de 2 ani a murit după ce a fost lovită și târâtă 130 de metri de o Ambulanță

Durere fără margini pentru o familie din localitatea constănţeană Valu lui Traian. Unicul copil, o fetiţă de 2 ani şi jumătate a murit, după ce a fost lovită de o Ambulanţă. Un moment de neatenţie din partea mamei a fost de ajuns pentru ca micuţa să sară în mijlocul străzii.

O maşină a reuşit să o evite, însă o Ambulanţă care venea pe celălalt sens de mers a acroşat-o. A târât-o 130 de metri, iar la scurt timp, fetiţa s-a stins, în ciuda eforturilor medicilor.

Copila se plimba cu mama ei când pur si simplu ţâşnit în faţa maşinilor. Un şofer a reuşit să o evite insă a fost acroşată de o Ambulanţă, care transporta un bolvan la Spitalul Judeţean Constanţa.

„Printre maşini a ţâşnit un copil exact în faţa maşinii. Şi atât. A scârţâit o roată, l-a evitat cineva din sensul opus şi a sărit în faţa mea şi a ricoşat în lateral. N-am frânat brusc pentru că l-a aruncat în lateral. N-am frânat brusc pentru că aveam şi bolnavul în maşină cu accident vascular, aveam asistent care era lângă el. Era posibil să-i lovesc şi pe ei”, a declarat Jean Gherlan, șofer ul ambulanței.

Nu mai puţin de trei maşini de Ambulanţă au ajuns la locul accidentului. Un echipaj a preluat pacientul cu accident vascular, iar celelalte două s-au ocupat de copil. În zadar însă.

„Ambulanţa avea numai semnalele luminoase în funcţiune, iar la testarea cu aparatul alcool-test a conducătorului ambulanţei s-a dovedit că acesta nu a consumat alcool. Se pare că pacientul nu prezenta o asemenea urgenţă ca să fie transportat atât cu semnale acustice, cât şi luminoase”, a declarat Cristian Neacșu, de la Poliția Rutieră Constanța.

Poliţiştii vor continua ancheta, iar șoferul Ambulanţei va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Fetița de doi ani, ucisă de Ambulanță

Embed: " />

 

Urmăriți B1TV.ro și pe