Copaci căzuți după furtună în capitală. O femeie a fost grav rănită (VIDEO)

Copaci căzuți după furtună în capitală. O femeie a fost grav rănită (VIDEO)
foto: Adevarul

Furtună de proportii! O femeie a fost lovităîn Capitală de un copac rupt, iar alți zeci de pomi au fost puși la pământ. O orăde ploi torențiale și vânt puternic a fost de ajuns căsăse dezlănțuie potopul. A fost cod galben în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi şi Giurgiu. În județul Timiș, vântul a bătut cu peste 65 de km/ oră, iar vijelia a produs pagube. În oraşul Buftea, furtuna a fost atât de puternică, încât un întreg festival a fost oprit.

O ploaie care a durat mai puțin de jumătate de orăa dat mari bătăi de cap autorităților din Capitală. Zeci de copaci au fost smulși din rădăcinăși aruncați pe șosea, iar mai multe mașini au fost distruse de crengi. În total, pompierii au fost nevoiți săintervinăîn 30 de cazuri. Vremea rea a stricat și bucuria celor de la Festivalul Summer Well din Buftea. O femeie a fost rănităgrav de un copac, a anunțat B1 TV.

"Aproape 10 mii de oameni erau pe domeniul știrbez și în 3 minute s-a iscat o furtuna. Eu n-am mai văzut așa ceva,ca o tornadă,o vijelie fantasticăau început săcadăcrengi și am aflat căa căzut un copac pe o alee și ca o femeie a fost rănită. Are o gleznăîntoarsăși douăcoaste rupte", a spus Mirela Retegan, organizatorul evenimentului.

"Am luat decizia săsuspendăm activitatea de astazi pentru căni s-a părut mult mai importantăsiguranța spectatorilor, copiilor", a mai spusaceasta.

Judetele Ilfov, Ialomița, Călărași și Giurgiu s-au aflat sub cod galben de ploi. Și pentru județul Timișa fost emisăo avertizare de vânt puternic.

"Vorbimde averse cu frecvențe, descărcări electrice, intensificări ale vântului, de asemenea, și grindinăde mici dimensiuni. Sunt vizate zonele Muntenia, sudul Moldovei, Carpații Orientali și Meridionali", a aspus MedaAndrei, meteorolog de serviciu ANM.

Copaci căzuți după furtună în capitală. O femeie a fost grav rănită

#DIRECT_ONE_lnc5ei#