Avocatul CRIMINALULUI care a îngrozit România: Declarațiile lui sunt ȘOCANTE. Va fi transferat la Jilava, la psihiatrie (VIDEO)

Avocatul CRIMINALULUI care a îngrozit România: Declarațiile lui sunt ȘOCANTE. Va fi transferat la Jilava, la psihiatrie (VIDEO)

Momente sfârşietoare la Piatra Neamț, acolo unde a avut loc înmormântarea Monicai Buliga și a celor doi copii ai ei, uciși cu cruzime de propriul tată!

Sute de oameni au venit să îi conducă pe ultimuldrum.Cuultimele puteri, tatăl Monicai le-a multumește tuturor celor care au venit să îi conducă pe ultimul drum.

„Au fost trei ingerași”, a spus distrus barbatul.

Între timp, ancheta continua la Brasov. Avocatul omului de afaceri susţine că bărbatul nu regretă nimic din ce a făcut. I-a povestit că nu a avut nicio problemă cu copiii, şi că toate supărările proveneau din conflictele cu soţia.

“Din păcate pentru mine și pentru anchetatori, individul nu-și regretă faptele. Motivul clar oferit este cel pe care l-a spus și procurorul: cel de a oferi o viață mai bună familiei sale. Pe mine m-a șocat că nu regretă faptele și faptul că am insistat să aflu când copiii se uitau la el și zâmbeau. Mă cutremură și acum când mă gândesc. Nu am reușit să depășesc momentul. Este grav. Este de o tulburare psihică, pe care sper ca medicii psihiatrii să o identifice.

Eu și anchetatorul considerăm că are discernământ și a săvârșit fapta convins că face un bine”, a declarat avocatul din oficiu Daniel Diaconu pentru B1 TV.

În următoarea perioadă va fi transferat la spitalul penitenciar Jilava, unde va fi interogat de către psihologi și psihiatri , a mai precizat avocatul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)