Crin Antonescu: Nu înțeleg de ce trebuie să intrăm pe rând în mină (VIDEO)

Crin Antonescu: Nu înțeleg de ce trebuie să intrăm pe rând în mină (VIDEO)

Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, în cadrul emisiunii ”Talk B1” de pe B1 TV, că nu este de acord ca liderii țării să meargă la Roșia Montană pentru a intra în mină.

”Oamenii de acolo au un punct de vedere la care au dreptul și pe care au dreptul să și-l apere. S-a făcut o comisie care va merge acolo. Eu unul nu sunt dispus să așezăm un ritual. Fiecare să mergem până acolo, să ne punem o căscuță albă, să mergem în galerie și să facem după aceea o poză și declarații. Deciziile vor fi luate acolo unde trebuie luate, iar punctele de vedere ale oamenilor de acolo vor fi cunoscute”, a declarat Antonescu.

”Nu înțeleg de ce ar trebui, pentru că a mers Zgonea să merg și eu și mai ales că nu împărtășesc acestă filosofie. Conflictul nu se poate dezamorsa prin vizite acolo”, a precizat liderul național-liberalilor.

Totodată, Antonescu a explicat că nu merge la Roșia Montană pentru a căuta voturi, așa cum face Valeriu Zgonea, acesta din urmă coborând, duminică în subteran pentru a discuta cu protestatarii.

Crin Antonescu: Nu înțeleg de ce trebuie să intrăm pe rând în mină

Embed: