Cum a reușit să aterizeze elicopterul american în intersecția aglomerată din București. Momentul în care dărâmă stâlpii de iluminat (VIDEO)

Cum a reușit să aterizeze elicopterul american în intersecția aglomerată din București. Momentul în care dărâmă stâlpii de iluminat (VIDEO)
Stâlp de iluminat picat peste o mașină, pe Bulevardul Aviatorilor, în urma aterizării forțate a elicopterului militar american / Foto: Octav Ganea (Inquam)

Un elicopter american a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din București, în ziua joi, 15 iulie, după ce a întâmpinat probleme tehnice.

Manevra de urgență a solicitat o mare atenție din partea piloților, din cauza spațiului restrâns și a aglomerației de pe șosea. Într-un videoclip postat de jurnalistul Dan Bucura poate fi observat momentul în care aparatul de zbor dărâmă doi stâlpi de iluminat.

Ministrul de Interne, prima reacție după aterizarea de urgență a elicopterului american în București

Lucian Bode, ministrul de Interne, a oferit prima reacție în urma evenimentului.

„Din informațiile pe care le avem în acest moment sunt doar pierderi materiale. La aterizare a atins doi stâlpi care au căzut peste mașinile care erau la acel moment în piață. Sunt doar câteva mașini avariate, nu sunt victime. Este un lucru foarte important. Noi am securizat zona, se dirijează circulația în Piața Charles de Gaulle. (…) Este o anchetă în derulare la care va participa și specialiști MApN”, a declarat Lucian Bode.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:55 - Tinerii de la Partida Romilor vă invită să învățați limba romani
13:47 - Franța e pentru aderarea României, Bulgariei și Croației la Schengen. Gerald Darmanian: „Sunt țări prietene, surori, care au făcut eforturi enorme pentru a putea controla frontierele europene”
13:31 - Ambasada Ucrainei la Chișinău amenințată că în sediul instituției a fost amplasată o bombă. Poliția caută autorul mesajului
13:30 - Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, este diagnosticată cu o boala denumită „Sindromul persoanei rigide”, o boală rară, care transformă bolnavii în „statui umane
13:28 - Crimea este în continuare expusă atacurilor ucrainene, recunoaște Kremlinul / Forțele ruse susțin că au doborât o dronă în portul Sevastopol, cel mai mare oraș al peninsulei anexate ilegal
13:24 - Un parașutist militar și-a pierdut viața în urma unor salturi programate
13:11 - Ungaria importă zilnic circa 1.200 de tone de sare din Salina Praid, din România. Din cauza războiului, sarea noastră a înlocuit-o pe cea din Ucraina
13:08 - Șofer de TIR din Constanța, beat de abia stătea în picioare: „Cum conduceți așa”
13:06 - Ieri ne numea „Vestul sălbatic al Europei”, azi vorbește la superlativ despre români. Eurodeputatul german Guido Reil, discurs emoționant după o vizită în România: „Îmi cer iertare mândrului popor român” (VIDEO)
13:00 - În Kenya, mamele sunt nevoite să ofere sex în schimbul unui bidon cu apă pentru a-și ține copiii în viață