Cum arată MĂRȚIȘORUL DE 1.000 DE EURO de la Muzeul Național de Geologie (FOTO)

Cum arată MĂRȚIȘORUL DE 1.000 DE EURO de la Muzeul Național de Geologie (FOTO)

Chiar dacă e vreme mai degrabă de Crăciun, iarna calendaristică se termină şi pregătirea mărţişoarelor e în toi.

La Târgul de Mărțisor de la Muzeul Național de Geologie din Bucureşti au venit expozanți din toată țara. Oferta e incredibil de diversă, de la mărţişoare de 5 lei la unele care costă 1.000 de euro, scrie Libertatea.

Astfel, mărţişorul vedetă al Târgului este un elefant din argint.Una din cele mai spectaculoase piese expuse la Târgul de mărțișor este un elefant din argint care are 170 de grame, cu pietre prețioase și semiprețioase: rubine, safire, smaralde, acvamarin, tanzanit și topaz”, a explicat Ramona Bălășcuță, reprezentanta Muzeului Național de Geologie.

Târgul de Mărțisor de la Muzeul Național de Geologie este deschis până pe 4 martie, accesul fiind permis între orele 10.00 și 18.00.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)