Dâmbovița: Un tânăr a fost lovit cu bâta în cap de un amic. Totul a pornit dintr-o joacă (VIDEO)

Dâmbovița: Un tânăr a fost lovit cu bâta în cap de un amic. Totul a pornit dintr-o joacă (VIDEO)

Scene incredibile într-o comună din Dâmbovița. Un tânăr l-a lovit pe un prieten cu bâta în cap. Se pare că totul a pornit dintr-o joacă, iar întreaga scenă a fost filmată de un alt amic, aflat de față, informează B1 TV în Știrile B1, prezentate de Dan Gabor.

Tânăr lovit cu bâta în cap de un amic

„- Vrei să dai cu bâta?
– Hai, dă cu bâta, dacă poți!
– Vrei să dau?
– Da, ia dă!
-Vrei să dau?
-Bă, ești sigur?”

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Nimeni nu-l credea în stare pe tânărul care avea bâta în mână că va avea curajul să lovească. Provocările au continuat, însă, și în doar câteva secunde băiatul s-a hotărât să-i dea cu bâta în cap prietenului care îl provoca.

Reacția tânărului bătauș i-a luat prin surprindere pe toți ceilalți amici prezenți de față.

În urma incidentului, tânărul lovit a ajuns la spital, însă, strea acestuia nu se cunoaște deocamdată. Rămâne de văzut dacă tânărul va depune o plângere penală în ceea ce-l privește pe amicul care l-a lovit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari