Primarul Sectorului 1 folosește polițiștii în scop personal. Cum a fost surprins Dan Tudorache (FOTO)

Primarul Sectorului 1 folosește polițiștii în scop personal. Cum a fost surprins Dan Tudorache (FOTO)
Foto: Adevărul

Fostul fotbalist Mario Bugeanu, decedat la 24 de ani, a fost comemorat joi, când s-au împlinit 19 ani de la moartea sa. Printre cei veniți să-l omagieze s-a aflat și primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, careera urmat de… doi polițiști locali! Mai mult, agenții aveau grijă să țină și coroana de flori adusă de edil…

Cel care a atras atenția asupra situației este jurnalistul Costin Ștucan.

”Poza e făcută ieri la comemorarea lui Mario Bugeanu. Atenție mare la cine duce coroana de flori a Primăriei Sectorului 1. Înfrigurat, primarul Tudorache merge în frunte, între Pancu și Daniel Niculae, iar coroana lui e purtată de doi polițiști locali de la Intervenții Rapide. Cât costă detașarea a doi polițiști să poarte coroana de flori a primarului? România anului 2018”, a scris Ștucan, pe Facebook.

Mario Bugeanu și iubita sa Mirela au murit pe 22 martie 1999 din cauza monoxidului de carbon emanat de ţeava de eşapament a maşinii în care se aflau. Mario a jucat la Rapid între 1996 și 1999. În 1999, a fost împrumutat de către Mircea Lucescu la Gloria Bistrița.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului