Daniel Morar: Activitatea lui Ioan Irimie este ”zero barat”. Mona Pivniceru, mulţumită de prestaţia procurorului

Daniel Morar: Activitatea lui Ioan Irimie este ”zero barat”. Mona Pivniceru, mulţumită de prestaţia procurorului
Foto: stiridecluj.ro

Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, s-a declarat mulţumită de prestaţia lui Ioan Irimie la audierilor desfăşurate în cadrul Secţiei de procurori a CSM, asta deși fostul șef an DNA, Daniel Morar, i-a criticat activitatea, sau mai degrabă lipsa acesteia.

De un an şi două luni nu aţi făcut niciun rechizitoriu. (…) Când faci patru rechizitorii în ultimii trei ani şi în ultimul an niciunul, nu văd cum ai putea mobiliza pe alţii dacă tu însuţi nu poţi să duci mai departe chestiunea asta. Cum aţi putea dinamiza activitatea DNA cu oameni care au lucrat în ritmul şi cu rezultatele domnului Irimie? Zero barat”, a afirmat Morar în timpul audierilor.

În urma acestui reproş, Mona Pivniceru l-a întrebat pe Irimie dacă atunci când nu instrumentează dosare nu are activitate. Ea a explicat că-i pune această întrebare deoarece s-ar putea înţelege că dacă nu întocmeşte rechizitorii înseamnă că nu merge la servicu.

Daniel Morar ştie prea bine care este ritmul meu de muncă. (…) Merg la serviciu chiar şi în zilele de sâmbătă şi duminică şi lucrez chiar şi după orele 16:00 în aceste zile, fapt care poate fi confirmat şi de domnul Morar„, a afirmat Irimie, potrivit Agerpres.

De asemenea, Pivniceru i-a cerut procurorului să precizeze dacă aceste activităţi se contabilizează undeva iar Irimie a răspuns că nu a refuzat niciodată atribuţiile date de şeful ierarhic superior.

În timpul audierilor din comisie, Irimie a făcut și o gafă, el confundând Comisia Europeană cu Consiliul European, când s-a referit la Mecanismul de Cooperare şi Verificare. (Detalii AICI)

Pivniceru, mulțumită de Irimie

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe