DETALII TERIBILE: Daniel Vicol, victima vitezomanului Mario Iorgulescu, A MURIT chiar de ziua mamei lui: ‘Părinții își doresc să moară acum! Au mai pierdut o fetiță, la 6 ani…’

DETALII TERIBILE: Daniel Vicol, victima vitezomanului Mario Iorgulescu, A MURIT chiar de ziua mamei lui: 'Părinții își doresc să moară acum! Au mai pierdut o fetiță, la 6 ani...'
Foto: Mario Iorgulescu / Sursa: Instagram

Tragedie fără margini în familia Vicol, după ce băiatul lor, Daniel, a fost spulberat în accidentul de circulație provocat de Mario Iorgulescu, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Unchiul tânărului a mărturisit că Daniel venea de la un priveghi și că nepotul lui a murit pe loc. Mai mult, el susține că fiul lui Gino Iorgulescu a fost conștient imediat după producerea tragediei.

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

Vali Guță, unchiul tânărului, a declarat că părinții lui Daniel nu își pot reveni din șoc.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Ei au mai trecut printr-o tragedie, după ce le-a murit fetița, în vârstă de șase ani, scrie click.ro.

„Se întorcea de la un priveghi. În spate era familia (…) A decedat pe loc, nimeni nu l-a mai putut ajuta. Mario era conștient, era în picioare, vorbea ceva incoerent. Mario, la Elias, vorbea! Sper ca presa să prezinte corect situația, era conștient, vorbea, nu știu după aceea ce s-a întâmplat, dar și la Elias l-am văzut pe picioarele lui. Părinții sunt în stare de șoc, am avut nevoie de ambulanță și pentru tatăl nepotului meu, dar și pentru mama, a cărei zi de naștere este azi.

Ei au mai pierdut o fetiță, din cauza unei boli incurabile, la vârsta de 6 ani. Vor amândoi să moară acum! L-am ținut pe tatăl lui la mine până dimineața, de frica mamei, să nu sufere un șoc. Până la urmă i-am spus și i s-a făcut rău (…). Mario venea de la o partidă de poker unde băuse și se distrase, iar nepotul meu venea de la un priveghi și urma să meargă la un grătar la mama lui, de ziua ei”, a declarat Vali Guță, la Radio Sport 1.

(Foto: Daniel Vicol)

Fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu se află în stare gravă, la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani (Mario Iorgulescu, n.r), care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

După impactul extrem de violent, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism. Mario Iorgulescu se afla la volanulunui bolidmarca Aston Martin.

Potrivit martorilor, Mario conducea cu viteză mare, având 240 de km/oră.

Urmăriți B1TV.ro și pe