Decizie neașteptată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat în secret

Decizie neașteptată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat în secret
Decizie neașteptată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat în secret

Au ieșit la iveală ultimele detalii în cazul Caracal, după mai bine de trei ani și jumătate de la dispariția celor două fete care se presupune că ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă. Avocata familiei Melencu a spus cum va fi judecat presupusul criminal.

Judecătorul a decis că Gheorghe Dincă va fi judecat în secret

Soarta lui Gheorghe Dincă urmează să se afle în curând, însă, din păcate, există o serie de nereguli ce ar putea să îi lase pe mulți fără un răspuns clar. Avocata Carmen Obârșanu a mărturisit cu ce probleme se confruntă în acest caz și de ce crede că lucrurile nu sunt atât de corecte pe cât ar fi trebuit.

Se pare că judecătorul care anchetează cazul Caracal a luat o decizie, de-a dreptul neașteptată, și a cerut ca ședințele să aibă loc cu ușile închise. Astfel, se dorește o secretizare în masă a informațiilor pe motiv că ar putea afecta dur opinia publică.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a acceptat imediat această decizie, fiind urmat chiar și de avocatul Alexandrei Măceșanu.

Cea care a pus piciorul în prag și s-a opus vehement a fost avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, care susține că totul se întâmplă, deoarece Dincă ar putea să îi acuze pe mulți dintre cei implicați.

„Da, așa este. Procuroarea a cerut la secret. Moldovan (avocatul familiei Măceșanu, n.r.) a cerut și el pe motiv că victimele erau minore la momentul faptei. Iar judecătorul a decis ca ședințele să nu fie publice, ținând cont de atrocitatea cu care a fost săvârșită fapta”, a declarat Carmen Obârșanu pentru Fanatik.

Lovitură pentru avocata familiei Melencu

Din ce în ce mai multe probe puse la dosar au fost ignorate, motiv pentru care Carmen Obârșanu s-a hotărât să facă dreptate. Femeia susține că mulți încearcă să o înlăture și să o facă să nu mai participe la audierea polițistului care a fost implicat în dispariția Luizei din cauza unei scrisori.

„Recent, m-am dus la Parchetul Curții de Apel să mai văd dosarul și am întrebat când voi participa la audierea polițistului implicat în cazul Luizei. Mi s-a răspuns: ”nu am stabilit pentru că întâi trebuie să vă cercetez pe dumneavoastră.

Motivul e că Dincă a fost pus să facă plângere împotriva mea, a judecătoarei de la Slatina și a avocatului lui. Mie mi se reproșează că i-am trimis o scrisoare lui Dincă.

Eu nu i-am trimis nimic, însă ei vor să mă scoată din dosar, să am calitatea de suspect și să nu mai particip ca avocat. Iar secretizarea ședințelor din cazul Caracal a fost făcută să mă intimideze și să respingă orice fel de probă”, a mai declarat Carmen Obârșanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)