DEMIS din cauza unor PROBLEME PENALE din funcția de producător TVR, Cristian Zgabercea coordonează relansarea TVR HD

DEMIS din cauza unor PROBLEME PENALE din funcția de producător TVR, Cristian Zgabercea coordonează relansarea TVR HD

Alba-neagra cu funcțiile TVR. Cristian Zgabercea, demis din funcția de producător general al TVR din cauza unor probleme penale, se va ocupa de acum de coordonarea relansării TVR HD.

Explicația TVR? Reprezentanții TVR spun că Zgabercea s-a mai ocupat recent și de alte evenimente sportive în cadrul postului public și după ce a fost destituit din funcția de producător general, scrie paginademedia.ro.

„În acest moment, domnul Zgabercea nu ocupă o funcţie de conducere, ci un post de execuţie – manager de proiect”, au mai adăugat aceștia.

În afară de Zgabercea, la relansarea TVR HD vor mai lucra: Doina Gradea– reprezentant al Consiliului de Administraţie al SRTv, Cătălin Blebea– manager de proiect, Emil Hossu Longin şi Constantin Şerbu– Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive, Constantin Rostoţchi– economist Direcţia Programe, Elena Ştirbescu– producător, Rodica Velcea– economist, Carmen Iosif– TVR HD, Mihaela Măriuţă– consilier juridic, Horia Cazan– Coordonator cu atribuţii de Director Departament Tehnico-Administrativ.

Numele lui Zgabercea a apărut într-unul dintre dosarele lui Nicușor Constantinescu. În martie 2017 a pierdut în instanță funcția de producător general al TVR, după ce Curtea de Apel a decis să schimbe decizia inițială a Tribunalului.

Tags:
Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat