Adio implanturi dentare! Dinții care cresc în doar 9 săptămâni. Descoperirea SECOLULUI

Adio implanturi dentare! Dinții care cresc în doar 9 săptămâni. Descoperirea SECOLULUI

Fiecare dinte extras la dentist isi pune amprenta atat asupra sanatatii corpului, cat si asupra aspectului fizic.

Din fericire, insa, progresul inregistrat de medicina stomatologica in ultimii ani permite solutii din cele mai avansate, iar implanturile si protezele dentare fiind tot mai durabile si mai estetice. Dar recent a intrat in uz o procedura cu adevarat revolutionara, care permite regenerarea completa a dintilor cazuti!

MARIA GHIORGHIU A ÎNGROZIT ROMÂNIA! CEA MAI NEAGRĂ PROFEȚIE : ”NE APROPIEM CU PAȘI REPEZI…”

Potrivit unui studiu de ultima ora realizat de celebrul medic stomatolog Jeremy Mao de la Universitatea Columbia, in prezent dintii pot fi regenerati complet prin intermediul celulelor stem prelevate de la pacient, potrivitcezicelumea.ro.

Acesta tehnologie moderna va ofera posibilitatea de avea dinti noi in doar noua saptamani. Acest termen de noua saptamani este timpul necesar pentru acest proces de crestere.

NU SE MAI ASCUND! CARE E RELAȚIA DINTRE IRINA LOGHIN ȘI FUEGO! FANII BĂNUIAU CEVA

Dr Mao a spus ca:“Dintele lipsa este inlocuit cu celule stem, de la propriul corp. Iar dintele se unește cu tesutul din jur. Da, este simplu! Acest lucru va crește procesul de regenerare si va duce la o recuperare rapidă “.

Iata deci ce importanta uriasa au aceste proceduri de autoregenerare dentara. Sunt mai putin invazive, implica riscuri mult mai mici, plus ca sunt complet nedureroase.

TRAGEDIA MOMENTULUI ÎN SHOWBIZ! ESTE VORBA DESPRE MONICA TATOIU! TRUPUL VA FI INCINERAT

Aceasta tehnologie ultramoderna bazata pe regenerarea naturala a dintelui in jurul unui esafodaj ortodontic permite cresterea completa a tesutului dentar in decurs de numai noua saptamani. Iar celulele stem sunt ingredientul cheie al procedurilor de autoregenerare.

Nota:Aceasta procedura nu este inca disponibila pentru toti oamenii din lume. Este inca in curs de cercetare si aprobare din partea autoritatilor medicale.

Urmăriți B1TV.ro și pe