Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi a demisionat, dar rămâne în companie

Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi a demisionat, dar rămâne în companie
Foto: puterea.ro

Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Liviu Costache, a demisionat la doar 7 luni după numirea sa în funcţie. Daniela Drăghia, director general adjunct în cadrul companiei, îi va prelua atribuţiile, anunţă evz.ro.

Liviu Costache va continua să îşi desfăşoare activitatea în cadrul companiei, dar pe funcţia de director coordonator proiecte autostrăzi ale companiei, post pe care îl ocupa înainte să devină director general.

Alte surse au lansat o ipoteză, conform căreia Liviu Costache ar fi fost demis de către ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, în urma unui management defectuos în cadrul companiei naţionale.

Liviu Costache a înlocuit-o în funcţie pe Dorina Tiron,  în luna septembrie a anului trecut, după ce a fost demisă la ordinul ministrului Anca Boagiu.

Ultima oră
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie