Doi deținuți au evadat din arestul IPJ Vrancea. Au fost depistați și imobilizați în Focșani

Doi deținuți au evadat din arestul IPJ Vrancea. Au fost depistați și imobilizați în Focșani

UPDATE: Cei doi deținuți care evadaseră din arestul Inspectoratului de Poliție Vrancea au fost depistați și imobilizati, în zona Pietei Focsani.

Doi deținuți de 17 și 23 de ani, arestați pentru furt, au evadat din arestul Inspectoratului de Poliție Vrancea, scrie g4media.ro.

Polițiștii au instituit filtre în tot județul iar cei doi deținuți au fost dați în urmărire.

Șeful IPJ Vrancea, comisarul șef Remus Nica, a confirmat că s-a declanșat o anchetă internă pentru a se afla cum a fost posibilă evadarea celor doi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)