Doi polițiști răniți într-un grav accident de circulație, în timp ce se aflau în misiune

Doi polițiști răniți într-un grav accident de circulație, în timp ce se aflau în misiune

Misiune fără succes pentru un echipaj de poliţie din comuna Arbore, judeţul Suceava. Doi agenţi de circulaţie au suferit un grav accicent de circulaţie, după ce au intrat cu maşina din dotare într-un cap de pod. Aceştia erau într-o misiune de urmărire după ce au observat că o maşină înmatriculată în străinătate a accelerat brusc la vederea echipajului. În urma impactului, cei doi agenţi au fost răniţi însă se află in afara oricărui pericol. Acum oamenii legii sunt pe urmele şoferului care a fugit de poliţişti.

Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism suspect. La un moment dat, din cauza vitezei și a drumului pietruit, polițistul a pierdut controlul volanului și s-au izbit violent de capul de pod. De acolo spatele mașinii a fost proiectat într-un gard. Impactul a fost foarte puternic astfel încât autospeciala poliției a rămas suspendată cu partea din spate pe gard și cu cea din față în șanț.

„A pocnit tare și până am venit eu acolo, repede, am auzit ‚poc’ dincolo, în gard, acolo s-a trântit. Și a venit un polițist plin de sânge, așa, cu un prosop, așa, și a stat aici până a venit salvarea,” a povestit o localnică din comuna Arbore.

„Oamenii erau în orgadă, văd că trece o mașină, așa în fugă erau. Eram la poartă, uite așa făcea mașina poliției și văd cum dă în pod, o bubuitură. Urmărea o mașină de Italia, cu număr de Italia,” a spus un alt martor al accidentului.

Cei doi poliţişti au fost transportaţi la Spitalul Municipal Rădăuţi. Aceştia nu au suferit răni grave, însă unul dintre ei are nevoie de mai multe zile de spitalizare.

„În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ pentru cei doi agenți de poliție. De asemenea, s-au dispus și măsuri de identificare a autovehiculului care era în urmărire,” au declarat reprezentanții Poliției Rutiere.

Bărbatul urmărit de poliţişti este căutat în continuare de oamenii legii.

Polițiști răniți în misiune, după ce mașina lor a intrat într-un cap de pod

Embed: " />