Doliu în lumea muzicii populare. Cântăreaţa Daniela Cuşnir a murit la doar 23 de ani

Cântăreaţa Daniela Cuşnir din Suceava a murit în urma unui accident de maşină la doar 23 de ani.

Accidentul s-a produs luni dimineaţa în localitatea Dărmăneşti.Daniela împreună cu violonistul din formaţia ei se întorceau de la un eveniment la Vatra Dornei. La volanul maşinii se afla tânărul în vârstă de 19 ani, care a pierdut controlul autoturismului lovind o altă maşină parcată pe marginea drumului, iar apoi s-a izbit de un cap de pod.

Potrivit anchetatorilor, tânărul din formaţia Dorna Band ar fi adormit la volan, iar maşina ar fi ieşit de pe şosea fără a mai putea fi redresată.

În urma accidentului, violonistulcare se afla la volanul maşinii a supraviţuit fiind transportat la spital pentru îngrijiri deoarece prezenta răni grave.

Din păcate, pentru frumoasa cântăreaţă de muzică populară accidentul a fost fatal.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)