Duminică se lansează noua grilă de toamnă B1 TV: Radu Banciu revine de la ora 20:00, Silviu Mănăstire, Sabin Orcan şi Cătălin Striblea vor dezbate cele mai incitante subiecte ale zilei

Duminică se lansează noua grilă de toamnă B1 TV: Radu Banciu revine de la ora 20:00, Silviu Mănăstire, Sabin Orcan şi Cătălin Striblea vor dezbate cele mai incitante subiecte ale zilei

Începând de duminică, 30 august, B1 TV trece la grila de toamnă, iar prime-time-ul postului de știri va fi complet schimbat. Astfel, în emisiunile moderate de Silviu Mănăstire, Radu Banciu şi Cătălin Striblea se vor dezbate în fiecare seară cele mai incitante subiecte ale zilei, iar echipa ştirilor B1 TV va aduce pe micul ecran cele mai noi ştiri şi informaţii ale momentului.

Seara începe pe B1 TV cu emisiunea „Dosar de politician„, moderată de jurnalistul Silviu Mănăstire. De duminică până joi, de la ora 19:00, acesta va scoate iveală, fără menajamente, fața bine ascunsă și coruptă a politicii românești. Anchetele echipei emisiunii au în spate o documentare serioasă și oferă telespectatorilor date, personaje și cifre concrete.

O altă schimbare importantă a noii grile este mutarea emisiunii “Lumea lui Banciu” de la ora 23.00, la ora 20.00. Timp de o oră, de duminică până vineri, Radu Banciu va prezenta, în stilul său caracteristic, revista presei neconvenționale, cu elemente de pamflet şi umor de calitate. Emisiunea lui Radu Banciu va putea fi urmărită şi în reluare, de la ora 24:00.

Ponderea de ştiri va creşte odată cu venirea toamnei, astfel încât programele B1 TV se vor îmbogăţi cu un nou jurnal de știri: de luni până vineri, de la ora 21.00, echipa ştirilor B1 TV vă va prezenta cele mai importante subiecte ale zilei, reportaje în exclusivitate şi imagini din cele mai fierbinţi puncte ale actualităţii.

În grila de toamnă a postului B1 TV, de la ora 22.00 la 24.00, jurnalistul Cătălin Striblea va avea, din nou „Ultimul cuvânt”, de data aceasta alături de jurnalistul Sabin Orcan, care va fi co-moderator al emisiunii.  Cei doi vor dezbate, alături de oameni politici, gazetari și invitați bine informați, cele mai actuale subiecte ale zilei, nelăsând să scape nedisecat nici un aspect de interes pentru opinia publică.

Noua grilă B1 TV

Ora 19:00 – „Dosar de politician”, cu Silviu Mănăstire
Ora 20:00 – „Lumea lui Banciu”, cu Radu Banciu
Ora 21:00 – Ştirile B1 TV
Ora 22:00 – „Ultimul cuvânt”, cu Sabin Orcan şi Cătălin Striblea
Ora 24:00 – „Lumea lui Banciu” (în reluare)

Urmăriți B1TV.ro și pe