După Donald Trump, Eugen Tomac s-a văzut cu încă un membru al familiei preşedintelui american. SCOPUL vizitei (VIDEO)

După Donald Trump, Eugen Tomac s-a văzut cu încă un membru al familiei preşedintelui american. SCOPUL vizitei (VIDEO)
Sursă foto: Facebook / Eugen Tomac

Tot cu ocazia “Lincoln Day”, președintele PMP, Eugen Tomac, s-a întâlnit și cu unul dintre fiii președintelui american Donald Trump, controversatul om politic şi de afaceri, Donald Trump Jr., se arată într-o postare a lui Eugen Tomac, de pe Facebook, de duminică dimineaţa.

„L-am cunoscut la recepția de “Lincoln Day” și pe Donald Trump Jr., fiul Președintelui Statelor Unite, care mi-a spus că a vizitat România și că i-a plăcut foarte mult în țara noastră, iar eu i-am adresat invitaţia a reveni la București”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

„Facem ce trebuie pentru România şi viitorul nostru euro-atlantic. Doar așa putem face din nou România puternică și mare!”, a adăugat președintele PMP.

Eugen Tomac a fost a prezent la reședința din Florida a lui Donald Trump, politicianul român fiind şi singurul invitat străin prezent la eveniment.

În vârstă de 41 de ani, Donald Trump Jr. este primul copil al lui Donald Trump, în ultimii ani aflându-se în centrul atenţiei mass-medieişiautorităţilor americane preponderent pentru o presupusă întâlnire pe care ar fi avut-o cu un avocat rus, care ar fi ajutat campania prezidenţială Trump prin oferirea de informaţii compromiţătoare legate de Hillary Clinton.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe