Ecaterina Andronescu, vizibil emoționată când vorbește despre dosarul Microsoft: Este îngrozitor de greu să suporți acuzații atunci când nu ești vinovat (VIDEO)

Ecaterina Andronescu, vizibil emoționată când vorbește despre dosarul Microsoft: Este îngrozitor de greu să suporți acuzații atunci când nu ești vinovat (VIDEO)

Fostul ministru al Educației Ecaterina Andronescu a fost protagonista unui moment delicat, miercuri seara, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”. Senatoarea a devenit vizibil emoționată în momentul în care a început să vorbească despre dosarul Microsoft, în care a fost implicată, la un moment dat. Totul în contextul discuției despre situația lui Călin Popescu Tăriceanu, în cazul căruia DNA a cerut Parlamentului avizarea urmăririi penale într-un dosar Microsoft.

Întrebată cum va vota în cazul solicitării care îl vizează pe președintele Senatului, Ecaterina Andronescu a răspuns: ”Aștept răspunsul Comisiei juridice în care am foarte mare încredere, pentru că această Comisie are acces la documentele pe care DNA le pune la dispoziția Comisiei în așa fel încât aceasta să-și facă argumentația, dar cred că, în general, votul este un vot politic”.

”Dosarul a pornit de la licențele Microsoft. S-au cumpărat licențe pentru calculatoare care nu existau. Eu, personal, nu am fost ministru atunci când s-au cumpărat licențele Microsoft și ăsta a fost unul dintre principalele mele argumente, la vremea respectivă.

Dosarul s-a închis. Am fost suspectă de abuz în serviciu. Aș vrea să nu mă mai întorc niciodată. Este îngrozitor de greu să suporți acuzații atunci când nu ești vinovat și, de aceea, prefer să nu îmi mai amintesc niciodată de acele momente”, a mai spus Ecaterina Andronescu, extrem de emoționată.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe